Bacha na chodce!

Co kdo neustál?

Bacha na chodce!

Příspěvekod Anonymous » 09.09.2005-06:42

Tak se s Váma podělim o mojí ,,čerstvou" zkušenost. Včera navečer si tak nějak v ,,klidu" projíždim Berounem po Plzeňský od Králováku směr centrum (největší ulice v Berouně) cca 120km/h (neni tam zástavba až k silnici). Bylo už trochu šero. Kousek před Delvitou se na přechodu objevil chodec (napůl bezdomovec), tak jsem začal přibržďovat. Přecházel směrem doprava z mýho pohledu. Normálně by to vyšlo, ale on byl nějakej zmatenej a zastavil uprostřed mojeho pruhu a viditelně nevěděl kam jít (měl to asi 1.5m k chodníku). Tak jsem to namířil někam na dělící čáru a začal brzdit co to šlo. Jeho nenapadlo udělat ty tři kroky k chodníku, ale naopak. Couvnul přesně do míst, kam jsem mířil já! :shock: I když už jsem tomu nevěřil....dobrzdil jsem to a to nekecám asi 60 cm od jeho nohou! Ježiši to se mi ulevilo!
Pak se mi jen omluvil, že to chtěl ,,přeběhnout". Tak sem mu řekl, že se nic nestalo a omluvil jsem se mu taky. Kdybych jel 50...to už jsem si nechal pro sebe.

Tak nevim, co sem dát za smajlíka.
Nějakej, kterej by si stíral pot z čela tu neni.

A co z toho plyne? Bacha na chodce.
Anonymous

Příspěvekod sjirka » 09.09.2005-09:39

Teda - proto radsi jezdím v obci max. 70 km/h. Člověk nikdy neví, co ty "klokany" napadne a kdy mu tam skočí...
sjirka
XJ štamgast

Images: 79

Příspěvekod Anonymous » 09.09.2005-13:57

Někdy je i 70 hodně. Předevčírem mi tam vběhl pes a už mi bylo jasný, že to nezastavím. Byla to taková ta malá bestie, co by měla ležet doma na polštáři a ne courat někde venku. Už jsem slyšel to kňučení, svody od krve, panička na chodníku jak nadává, ale on si to naštěstí rozmyslel a udělal krok zpátky. Teda můj krok, jeho asi deset. No dál už jsem jel 50 a říkal si, co kdyby to bylo děcko. Však víte - kňučení, svody od krve, matka na chodníku nadává...
Anonymous

Zpět na Pády + kolizní situace