v těch souřadnicích je něco na prd,mě taky nešli.jinak já teda vyjíždím ve 13.00 Křivoklát,Příbram,Strakonice,Volině,Vimperk kdyby snad někdo chtěl jet semnou tak mě stejně nedožene
Tak mládenci, my dojedem snad do osmi. Samozřejmě děkujeme předem že nám schováte nějakej pěknej dvoulůžkovej pokojíček zatim zdar a hlavně všici dobře dojeďte!
No, připojím se,i já jsem doma a dávám pivečko, ale co hlavně, tenhle víkend nebyl zabitej, leč byl super, jsem spokojen a spokojen, můj velký dík patří dobré organizaci a plánu vyjížďky a také díky ostatním, kteří jeli za příjemnou atmosféru a vyjížďku
Tak jsme před chvilkou v pořádku dorazili. Bylo mi ctí a potěšením vést takovou kolonu skvělých bikerů a bikerek. Všech 936 km bylo skvělých a těším se na další porci.
Zdarec bando,Tak jsme táké zdárně také dorazili na Moravu v pořádku.Byl to super víkend,jak se patří.Naplánovaní trasy bylo bezchybné.Bolku bylo to na jedničku.Za tento víkend jsem natočil 1085 KM tak co dodat .
No aj Stehlíci hlásí přílet do rodného hnízda ve zdraví bez poškození perutí! Natočeno 992km. spokojenost a poděkování všem zůčastněným za perfektně strávenej vejkend.Každopádně nasazuje Bolek latku hodně vysoko ač s propracovanou trasou nebo organizací srazu!!!! Nakonec jsme na to zvyknutí že je punta na vše! Doufám že ještě dořeší ku zdárnému konci ty trička a budeme IN. Těším se na další setkání. Honza a Ajka!
Ne, ne. Děkuji, jsem rád, že se vám to líbilo jako mně, ale o laťce nemluvme. Zbytečně znervozníme další možné organizátory. A silnice na Šumavě jsem opravdu nestavěl.
mirekm + 1 taky doma Dovezl jsem tu moji polovičku v pořádku domů. Docela mě překvapil průjezd Prahou, byla skoro prázdná. Bolku a bando, díky za bezva akci.
Opravdu mě těší jak jsou tyto akce úspěšné, že vůbec jsou! Vzpomněl sem si na to a ještě to není smazané, tak pro ty mladší členy - v minulosti nebyla tato myšlenka příliš úspěšná: viewtopic.php?t=414
Stačilo, aby došla nová krev (zejména skupiny "b_") a jak se to obrátilo. Jen tak dál