Vysekaná Seca

Co kdo neustál?

Vysekaná Seca

Příspěvekod Radimathor » 28.07.2008-21:13

Tak jsem čekal kdy to přijde a ono dnes, jedu po městě v klídku pomalu náhle kolona a já tak nějak začnu po prostředku předjíždět, křižovatka nikde, tak jedu jedu a ejhle octavia combi nevydržela pocukávání kolony a jala se otáčet, hmm a bylo, něco jsme dobrzdily, ale né vše - no moc nechybělo lač nepovedlo se v protisměru naštěstí nikdo, takže náraz dozadu do boku, hlavou dolu a na zádíčka a to nádherně, auto má v pr... zadní nárazní, blatník a podběh no a moje nádherná včera naleštěná a opečovávaná mašinka má v řiti blinkr, zrcátko a co mě teda nejvíc sere tak se a nevím přesně jestli o řídítko nebo o koleno promačkla nádrž a naprasklá kapota u světla jinak nic víc naštěstí s motkou není. Tak si teď dávám panáka a rozjímám, nicméně na minisraz jedu i kdyby trakaře padaly.
Radimathor
XJ štamgast

Images: 8
Kraj: Praha
Typ XJ: ZRX1200S
Rok výroby XJ: 2002

Příspěvekod Anonymous » 28.07.2008-22:41

No, je toho nějak hodně poslední dobou už.. Hlavně že zdravej..
Anonymous

Příspěvekod xy » 29.07.2008-01:20

...nějak nám ty motorky poslední dobou padají :evil: ...
...já se válel v příkopu už 6.června, cestou tam jsem ještě stihl ramenem urazit zrcátko od Mercedesu té paní co při mém objíždění stojící kolony náhle vyrazila taky...noco, stejně ho nepoužívala...
...plasty už jsou svařený, jinak jsme se naštěstí váleli v trávě, takže další újmy motorka nedoznala, jen moje koleno ještě tak docela neposlouchá...
...první karambol za 25 let jezdění docela nasere, navíc si jdu příští týden pro verdikt na úřad - asi v rámci kampaně proti motorkářům bezmozkům jsem jediný viník, auto jakoby tam napříč silnicí nebylo... :(
...to Radimathor: máš aspoň šanci převléct motorku do té slušivější širší kapotáže, jak jsi říkal na srazu... :wink:

edit:...a jak to tu teď vidím napsané, asi bych měl změnit podpis... 8)
...kam nevidím, tam neletím...
xy
XJ štamgast

Images: 4
Kraj: Středočeský
Typ XJ: fzs 600
Rok výroby XJ: 1998

Příspěvekod Radimathor » 29.07.2008-06:23

No mě pomohly dost ty harry a ten hrudní chránič co mám. A na tu větší kapotu to taky nevypadá, neni to zas tak hrozný jak jsem myslel. Akorát na šumavu pojedu tak jak to mám teď, nestihnu s tim nic udělat, není jaksi čas.
Radimathor
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 29.07.2008-07:27

Čus Radim,
Tak tohle je mrzuté. Aby byla prohnutá nádrž od řidítka, tak by muselo být ohnuté ( alespoň půlka ) a nebo utržený doraz. Kdybys chtěl s něčím pomoct, opravit, dej vědět. Mohu poskytnout blinkr ( XJ origo ) alespoň nouzově, lehce poškrábán od původního majitele.
Anonymous

Příspěvekod Radimathor » 29.07.2008-07:34

Díky za nabídku, blinkr jak jsem kouk dnes ráno jenom narovnám, ale sháním zrcátko pravý. Ta nádrž bude asi od kolena ráno se mi tam vyjevila hezká modřina. Jinak za jízdy se chová motka normálně a to i při 160 a i při překlápění z pravý do levý a i na hrbolech v náklonu, takže nepředpokládám hnutej předek.
Radimathor
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 29.07.2008-07:38

A jinak jako upozornění popíšu situaci z neděle.
Praha Kbely příjezd od Brandýsa, světelná křižovatka Y, v obci ( 50).
vozidla : Avie ( nebo tak něco), starší BMW, nová Oktávka, Já.
Padla červená, Avie ještě projela ... no budiž. BMW zastavuje, Oktávka bez blinkru předjíždí BMW a projíždí křižovatkou v okamžiku, kdy se již protisměr rozjíždí. O tom že tam byla plná čára se raději nezmiňuju.

Takže pozor jsou tací co předpisy moc neznají, a ani semafory je nemohou zastavit. bohužel SPZ oktávkyjsem nestihl. kdybych býval nebrzdil, protože jsem si myslel, že již avia neprojede, tak to bylo taky docela zajímavé.
Anonymous

Příspěvekod lynx » 29.07.2008-08:54

Na tohle mi moc pomohla Ukrajina. Dopravní zákony jsou pro blbce a kdo na ně spoléhá skončí špatně - jezdit musíš citem, tak abys přežil. Často to bývá v rozporu s platnou legislativou. Stačí se podívat jaký soubor kreténů schvaluje (a tvoří) zákony. Striktně se řídit jejich výplody může jenom sebevrah nebo blázen. V ČR probíhá na silnicích boj o přežití a ty musíš počítat se vším.
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Radimathor » 03.08.2008-18:34

Kapotáže dnes spraveny, úchyty narovnány, nic nevrže, vše sedí jak má :smt035
Radimathor
XJ štamgast

Zpět na Pády + kolizní situace