Jízdní vlastnosti jsou úplně jiný. 600 svou vahou je hravá. Když jsem přesedlal na 900, tak mi to chvíli trvalo než jsem si dovolil to co na 600.OTIS píše:Změna to je, ale určitě jiná na 600 a 900.
To záleží na více faktorech. Nejvíc záleží na směsi gumy. Na supersportech jsou gumy, které lepí jenom jak se na ně podíváš, ale je to na úkor km dojezdnosti. Po 3-4 tis.km je sjetá. Pak máš tvrdší směsi a ty už tak nesedí. Jednou jsem obul gumy z MOTONETU a ty mi klouzali za sucha na přechodech, zebrách apod. Hotový neštěstí. Na těch jsem měl strach jezdit a měnil jsem je dřív než se sjely. Teď používám D501 (cestovně sportovní) docela sedí a mám na nich najeto 6500km a ještě počítám, že ty 2000km v poho vydrží. No a pak je ještě faktor strachu, ale ten se nedá rozebrat. Ten je v každým jedinci jiný. Holt to zkoušej naklánět víc a víc a až budeš koukat na asfalt ze dvou centimetrů, tak už jsi to moc naklonilVítek píše:Tak jsem se chtěl jenom zeptat kam až s tim náklonem můžu u XJčka 600 zajít, když tam mam vzadu normální pneumatiku, jak má bejt, 130.
lynx píše:Vítek: .. pokud to ale myslíš se svým kvalitním ježděním opravdu vážně, domluv se s Ondrou Lelkem ...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník