Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
No ty menší části by mohly jít do boku na úchty a ty větší na ně, ale asi tam chybí nějaká plotna na horní kufr..nebo je to jen na boční? V životě jsem takovej nosič neviděl.
Nejhorší na tom je, že nepasuje jediná rozteč otvorů na motorce, takže se ani není od čeho odpíchnout. Zkoušel jsem i sundat madla pro spolujezdce a taky nic
Ahoj Romane, sem si myslel, ze to bude nekdo z klubu jinak jsem manikovi volal a udelal jsem dohodu, ze to neni na XJcko, takze chci vratit prachy a ze mu to poslu zpet, takze prachy mi vrati a mam si to nechat, ze mu to na nic neni. Takze ma-li nekdo zajem, klidne venuju....
Jediny, co jsem nasel, tak urcite kus te sady je na blinkry, ale jak pise Drobecek, urcite to bude na starsi modely. Koukal jsem po celym foru a to, co by mi vyhovovalo ukazoval na fotce Otis (montaz na madla spolujezdce na jeden kufr od Luise, ale to uz tam zase nemaj ) Jde mi o to, ze po lonskym padu mi zustal kufr od Givi, kterej je ok, ale potrebuju na nej sehnat plotnu a sadu, ale jak to tak sleduju bude to nadlidskej vykon
Jeste jsem se na to vcera znova dival a minimalne tam chybi "pricka" na spojeni obou stran a jeste jsem koukal na roztece na Wingrack, tak tam by to odpovidalo, ale montaz na motorku bude asi orisek.
Už vím co na té fotce nejní! Při montáži musíte do trubky podsedlovky strčit rozpěrnou matici - je to takovej váleček a jak dotahujete šroub,tak se rozevírá - někdy je potřeba trochuy vybrousit uvnitř té trubky "sopel" od sváru,aby tam ten váleček šel zasunout. Ten wingrack jsem měl na svým XJ montoval jsem ho tam asi 2x.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Rozpěrnou matici není problém sehnat. Dalo by se to i nahradit kovovou hmoždinkou (sipaz nebo HDK). Jestli to chceš vyhodit, tak mě to za pulčák slivky přenech
No, sice jsme se dobrali jadra pudla, ale muj problem to neresi Takze muj dotaz zni: Mam topcase kufr Givi monolock a potrebuju ho pridelat na ´96 XJcko a nemam plotnu a nemam montaz, tak fcil se ukazte
Já mám univerzální plotnu system givi ,plastovou ,ale na trubkový nosič. To co jsi našel není trubkový nosič - tento nosič jde použít jen na hliníkovou plotnu MM. (je také na té stránce http://www.motosp.cz) Tož holt budeš muset zainvestovat a koupit to jako komplet.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!