šoupata karbecu v americké verzi motoru - xj600s/n

šoupata karbecu v americké verzi motoru - xj600s/n

Příspěvekod Anonymous » 07.06.2008-10:13

zdravím všechny... mám problém se kterým si nějak neví rady ani mechoš... :roll: už jsem to psal i do jinýho tématu, ale nikdo se mi nějak neozývá... :? mám motor z americkýho modelu (myslim, že 45kW a rv. 96) a v karbecu na dnech šoupat (u dírky pro jehlu) jsou takový schodky a čočka (těsnění) potom přes ně nedosedá až na dno, ale je zkřiva kvůli tomu schodku, což pak způsobuje, že se tam leje strašně moc beneli a žere mi to tak 8-9l/100km... nevíte mi s tím někdo poradit jestli mám koupit nový šoupata s membránama a bude to ok, nebo se prodávaj na to nějaký speciální čočky se "schůdkem" (resp. s ořezem na ten schodek)... další věc je, že když sem se díval do manuálů, tak tam sou na jehle 4 věci (čočka, podložka, něco co asi nemám a stavitelná podložka jehly), tak nemůže to být akorát tím, že mi něco chybí? stejně mi neleze do hlavy ten schodek!!! :evil: nesetkal jste se s tím někdo? please moc poraďte! nechci kupovat celej karbec :x
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 07.06.2008-15:47

tak aspoň napište jak to tam máte vy kdo ste mechanici atd.. nevim jestli ten karbec je taky z améru... byl tam zadřenej motor a někdo ho vyměnil za tento.. nemáte někdo někde nějaký fotky, vzpomínky "jak to vypadá když ste to měli rozebraný" :?: :?: :?:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 14.06.2008-19:27

tak sem zjistil, že ani mechanik z yamahy takový šoupata nikdy neviděl Obrázek vypadá to, že se dají sehnat za rozumnou cenu akorát z jetejch karbeců (original stojí cca 4500 za jeden kus) :roll: co už... budu informovat dál jak pokračuju - snad o to aspoň někdo stojí :D
Anonymous

Příspěvekod PIG » 14.06.2008-21:24

Mě řekli v Yamaze za originál 2200 :D asi to mají podle kraje
PIG
XJ štamgast

Images: 184
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 1999

Příspěvekod Anonymous » 18.06.2008-10:35

já sem se teda díval na ceny na http://www.partsdepot.cz a tam to vycházelo takto.. kraj sme myslim stejnej, tak nevim kde je chyba :? těch 8800 by se docela dalo proti těm 18k :lol: to bych za to dal jak za půlku motky :roll:
Anonymous

Příspěvekod PIG » 18.06.2008-11:09

Dyť máš v Brně Donar tak ten partsdepot bych neřešil. By mě zajímalo co by ti řekli oni. A nebo ty šoupata jsou fakt nějaký jiný na tu ameriku a proto i tak drahý
PIG
XJ štamgast

Images: 184
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 1999

Příspěvekod Anonymous » 19.06.2008-09:09

no já sem se na tom partsdepot díval prostě na standardní cenu šoupat co tam nabízeli. žádnou ameriku sem neřešil a doufám, že pro ameriky nic extra nevymýšleli! musím prostě doufat no :?
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 24.06.2008-10:14

zdravím, tak jsem sehnal za dobrou cenu jetý šoupata a fakt jsou na tom dně prostě rovný a plochý. nechápu co to tam mám za zmetky :evil: zajímalo by mě kterej pan Wong to kde modeloval na kolenu za hrst rýže :x
Anonymous

Zpět na Palivová soustava