Jak jste se měli tento víkend? Já doufám, že dobře tak jako já. Nejdřív jsem v sobotu odpoledne dal pořádně do kupy seřízení karbeců a pak jsem vyrazil do Vrchotovy Janovice na místní moto sraz, no atmosféra celkem dobrá, pár soutěží, celkem dobrý pivečko a tak podobně, dneska jsem vyrazil na Orlík, voda brr ještě nic moc. A příští víkend když mi to klapne tak mám tu možnost vyrazit do Brna na okruh
Já se byl podívat za kámošem na jihu Moravy a stálo to za to. Nabrousil jsem 880 km, obrousil jsem přední destičky a po D1 jsme si s batůžkem mázli rychlostní rekord, ručka se usadila na 195 km/hod. Je pravda, že jsem známej víc jako krajinář, ale museli jsme to prubnout.
A třešnička nakonec. Zastavil jsem u mojí čerpací stanice Shell na D1 a litr naturálu tam stál 36,40 kč.
Tak to mi s mrňousem jsme v sobotu dopoledne měli čtyřkolkový /foto v albu/ a odpoledne XJčkový v Dalešicích v pivovaru (tam jak hulákal Pepin v Postřížinách). Jo a večer kotlik, pivo, víno, vodka
Já to dnes položil,odřená kapotáž na pravé straně,blinkr,zrcátko,plexi.kufr, motor ochránily padáky.Ulítlo mě to na hrubém štěrku na parkovišti ve Vysokém n/J.Co se týče těla tak jenom modřiny,loket a koleno přes protektory.Foto dám do alba až budu mít náladu. ,
Tak jsem vyrazil s mámou a naším novým přírustkem TDM (foto už je v galerii) na vikend směr jih,paráda počasí,cestičky mezi vinohrady a super lidi.najeto sice jen 360km. ale parádni svezeni,jen mamka huhlala že ji brněj nohy od stupaček ale už si zvyká(musí).
Tak my za víkend 640km, navštívili jsme Orlické hory, nějaké to opevnění, sem tam hrad či rozhledna a vrcholem byla silnička č. 311 Mladkov > České Petrovice > Bartošovice v Orlických horách > Deštné v O.H., nádherných 45km po novém koberci. Ještěže je to z Prahy tak daleko jinak by aspirovala na první příčku v oblíbenosti pražských (a středočeských) ostrostřelců Příští rok v tomto prostoru plánuju týdenní dovolenou, už teď se teším
tak já taky za víkend nějakých 200km,ale jen po moravskoslezském kraji a navíc s baťůžkem, takže žádný adrenalin,ale počasí bylo super,takže proč někde nevyjet,že?
Tak ja se tež pochlubím, viděl jsem rallye - mistrovství čr a to ještě noční závod. Najeto 560km. Ještě jeden zajimavý poznatek pri průměrné rychlosti 150 po dálnici spotřeba asi 7litrů/100km dojel jsem z Ostravy do Brna na nádrž cca 14 litrů. Tu samou vzdálenost druhý den po okreskách a pohodovým tempem za 8 litrů
Nikdy jsem neřekl že když jedu jako prase že si nevezme, ona pokud ji nevytáčím tak skoro nepapa je rozdíl když jedeš 150 po dálnici a místy 180 a furt plný, než když jedeš max 100 a kocháš se. Pak mám spotřebu i pod 4 Jel jsem nabalený a ve 2 podotýkám. Schválně si to změříme Vilťas v sobotu, pojedem kochačku na ten liptov
To já navrtěl jen ždibínek z toho co ostatní. Bo sem trávil volný čas v kruhu nejbližších,ale přesto nelituji stálo to za tu obět. Proto děkuji za každou krásnou chvilku kterou si mohu užít vtom dnešním shonu života.
V sobotu Dalešická přehrada, plavba lodí z Kramolína do Koněšína a zpět - můžu doporučit, kochačka 13 km/h, pohled na skaliska je úžasný, cesta asi na 2,5h. Jen tam na mě trochu pozapomněli - a to jsem se jim 2x vnucoval - s placením http://dalesickaprehrada.cz/ A rozhledna Babylon za Kramolínem je architektonicky taky moc zajímavá
vilta píše:Tak Bártovi začla konečně mašinka žrát tak jako ostatním
No když už jsme u toho tak jedno srovnání už bylo na srazu jak jsme "jeli" spolu: Mariánky, Loket, Karlovy Vary, Rakovník.. tak Vilťa za 6,1 a já za 5,1 Tak pak sem hoďte jak to dopadne s tím Bartusem
no, já v pátek balení všech věcí, v sobotu nakládání do auta a přesun z brna do šumperka (aspoň to na motorce), brácha mi všechno přestěhoval v tranzitu, zbytek soboty vybalování, malování, v neděli úklid toho bordelu...
takže strhanej jak borůvkovej keř...
Bartus, kam jedete na ten liptov? že bych se k vám přisral