Mám ji první sezonu. Nemám s ní problém kromě toho, že do ní docela fouká spodem. Asi to bude tim mym úžasnym plexi, který mi to posílá rovnou pod helmu Jinak si nemůžu vynachválit sluneční clonu, pěkná parádička.
Ja mam Caberg Justissimo GT, jelikoz jsem chtel vyklapecku... Kupoval jsem ji v Anglii a prodavac rekl, ze lepsi nez Caberg jsou podle nej jenom Nolan a Shoei (ty maji v Anglii motohlidky)... Ale pry Caberg je v dane cenove skupine jedna z nejlepsich... Ale zalezi na Tobe kolik chces investovat a jak se Ti libi design.
Jestli jses spokojeny s tim jak Ti sedi a cena je taky vpohode tak neni o cem... Hlavny je, aby slouzila tak jak ma... Preji nam vsem, at nikdy nemusime testovat kvalitu pokryvek nasich hlav v praxi a na sobe...
Mam V2R, zatial mam odjazdenych na XJ600N takych 500km (mam ju len tyzden). Helma je podla mna dost hlucna, aj ekd nemozem porovnat s inou. Pri tych 110kmh uz vobec nepocujem motor, je to mozno aj malym PUIG plexi ktore mi pri mojej vyske cca 185cm posiela vzduch rovno na helmu.
Aby to nevyzeralo ze na nu len nadavam, to zabudovane slnecne plexi ej na nej nazaj super. Lahko sa vysuva a zasuva, tmave je tak akurat. Jeho vyhoda je ze ked idem po meste otvorim si hlavne plexi a vysuniem si len toto slnecne - helma sa mi pekne vetra aj pri malych rychlostiach ale do oci mi nefuka.