Mrknul jsem na video ze srazů od Bolka a chtěl jednotlivé části spojit, ale video je širokoúhlé a ještě k tomu šestikanálový zvuk, takže mi to i při pokusu o spojení jen dvou mpegu spadne.
Bolku ty tlamo já nemám s tou kamerou nic dočinění!! Kamera je tvoje a hrál si sní Karlos já byl pouze přísedící .Ale pro mou osobu bys měl mít něco z M.S. Kutná Hora Já chci také!! Děda.
Tak sláva NERO nepadá. Jak ale udělám, aby se přehrával film vcelku i po časové ose....tedy on se vcelku přehraje, ale indikátor průběhu přehrávání přibývá vždy jen v rámci jedné kapitoly....Snad mě někdo pochopí
Myslím, že ti rozumím. Jednotlivé soubory se přehrávají za sebou, ale indikátor času ti jede jakoby od každého zvlášť? Když děláš menu máš tam odkaz na všechny soubory? Abys udělal celofilm, musíš použít volbu Vytvořit nový film, tato volba ti sloučí všechny soubory do jednoho včetně efektů. Používáš te 6-ti kanál?
Tak jsem udělal MPGy z tří srazů pak přidal DVD menu a vypalil na pevný disk. Vyzkoušel a zjistil, že se parádně rozchází zvuk od obrazu Jinak je NERO strašně rychlej bo jsem to všechno stihnul za cca 40 minut na laptopu se SEMPRONEM 1,8GHz.
Mě je to jedno. Dneska jsem dělal Bolíkov asi 6 hodin v kuse a mám půlku. Filmy, fotky, titulky, paráda. A jen jednou se mi to kouslo. Za 40 min tři srazy, klobouk dolů. Udělám z toho pak info malé kopie a dám to na edisk.