Není to příspěvek o mém obličeji, ale o tom, jak jsem jel do Bruntálu za joni a v jedné levotočivé zatáčce (pro skřítkoznalce - od Skřítku rovina, mírná levá, rovina do kopce, mírná levá, pak se to kroutí a tahle svině utažená doleva). Vletěl jsem tam asi ve stovce a jak jsem viděl, že bych se tam nevešel, tak mě nenapadla větší pičovina, než hrábnout na přední. No, za pomoci cyklisty a dvou autařů jsem ji zase postavil na kola (ležela v poměrně prudké škarpě kopytama hore a proti směru, kterým jsem původně přijel) a vytlačil na silnici.)
Nějaké fotky sem určitě škodolibě dodá joni, aby se mi pomstila za tu poznámku o špinavých svodech - přijeli mi pomoct autem, protože ve chvíli, kdy jsem se vyvaloval v příkopě to až tak dobře nevypadalo (s motorkou) - ale ten benál, co vytekl, to bylo jen přes nějaký přepad.
Takže škody:
Na motorce:
ulomený levý blinkr
odřená levá část polokapoty
lehce škráblá nádrž
levé zrcátko v prdeli
prasklý plast kolem přístrojovky
lehounce ťuklý levý lauf
lehce odřený víko motoru
ulomený zámek na kufru
Na mě:
jen hoodně málo odřený levý loket
a asi budu mít natažený nějaký svaly a obraženiny (jako po každým pádu)
Na hadrech:
bunda na několika místech proseklá/propálená
gatě to samý
lehce odřená levá botka
celkem potrhaný dlaně rukavic
Takže časem sem přibudou zátěžové testy bundy, kalhot a bot... Helma naštěstí nebyla ani škráblá - asi se mi podařilo udržet palici nad zemí.
Takže
jezděte pomalu a opatrně , abyste nedopadli jako já
P.S.: Padáky jsou užitečný, ještě, že jsem si je asi 3 týdny zpátky namontoval...