Ukradená značka

Ukradená značka

Příspěvekod Anonymous » 11.05.2008-19:22

Ten hrozný týden konečně skončil.

Před týdnem v neděli 4.5.2008 jsem zjistil že se mi rozbilo auto, no něco tam klepe, tak jsem se rozhodl že v pondělí pojedu do práce na motce.
Kyjov-Brno, parádní projížďka, cestu jsem si užíval.
U práce máme oplocený dvorek, navíc jsem to postavil pod střechou asi za 20 autama. Od silnice to absolutně nebylo vidět.
Před obědem vše OK, přijdu z obědu a zmizela mi RZ. První jsem si myslel že mi to vzali kluci z práce jako srandu. Vzhledem k tomu že mi zmizel i plastový rámeček tak mi to přišlo tak nějak divný. Nakonec se nikdo nepřiznal, ani značku jen tak někam nepoložil. Nezbylo mi než jít nahlásit na policii.
Tam vše v pohodě, sepsali jsme papíry, že s tím možu odjet dom. Byl jsem rád že alespoň tak.
Druhý den jsem si proto vzal dovolenou, dal jsem auto do servisu a šel si vyřídit novou RZ.
Přijdu v Kyjově na úřad, vypíšu si papír o změně údajů, vejdu dovnitř a "hodná" úřednice mi sdělila že potřebuju papír od policie. Tak jsem ukázal te co mi dali. Ona že prý potřebuje vyjádření PČR že mi značku dosud nevrátili a cosi takovýho.
V Kyjově na PČR se mi první vysmáli, ale ze starý "známosti" mi něco napsali.
Opět na úřadě, opět vystát frontu a po vkročení jsem se ocitl u jiné paní, neb ta první musela pryč, tak znovu vypsat papír o změně údajů.
Vlezu tam předám papíry a ejhle, PČR mysleli tu kde jsem to nahlásil, tudíž Brno. Po 10 minutách hlasítého rozhovoru nahlédla vedoucí. A rázem nebyl problém a papír z PČR přece není potřeba.
Nová značka byla na světě, spíše v batohu a já razil domů. V tom mě venku u popelníku 8) osvítila myšlenka že když mám novou značku s novým číslem tak by nebylo špatný abych to měl v TP. Poslední potáhnutí a objevil jsem se vevnitř s 3tím lístečkem na odbor dopravy. Ta hodná paní co tam byla, byla nasraná ohledně minulé záležitosti s vedoucí. Tak se stalo že nemohla najít ten můj první papír o změně údajů. A aby hledala ten druhý to ji ani nenapadlo.
Vzhledem k tomu že jsem nenašel vedoucí tak mi nezbylo než vypsat si opět papír o změně údajů zaplatit si znovu 250,- za novou RZ a vystát si frontu.
Pak jsem se vrátil do servisu a bylo mi řečeno že se mi snažili dovolat, ale nebral jsem to. Tak mi vyměnili: svislý čepy, klouby, řídící axiální tyče a čepy na předních kolech. Bohužel kovové cinkání na nerovnostech nepřestalo.

Jen tak přemýšlím že 2 ženský na úřadě mě stály přes 9000,-
a celý den dovolené, teď mám pod sedlem nožík a značku si dávám do batůžku. Jen tak pro sichr.
Anonymous

Zpět na Úřady, Legislativa, Pojištění