Tak pokud by někoho zajímaly rozměry, mám je od známého co dělá zastoupení elit a měly by to dle jejich databáze být pro xj tyhle : 25x48x13, 30x48x13 typ ssy-125
David Houda píše:pokud dotahuji krk tak musím sundat celé horní brýle
viz začátek tématu nebo se nauč pořádně číst. Lidi čtěte pořádně ty příspěvky, ptáte se pořád dokola, pak nadaváte že je tu toho moc a to důležité se ztrácí
na nerovnostech jsem cítil i slyšel rány od předu,tak sem rozhodil krk ložiska se zdála OK i misky nejsou vojetý a řidítka chodily krásně od dorazu k dorazu,po dotažení krku rány na nerovnostech zmizely ale zase mi nejde zamknout mašina bych řekl čas na výměnu ložisek...
kabliky mi vedou vpoho vedle,je tam blbě vidět ale jestli si to dobře pamatuju tak ten pindík ze zámku mi nezaskočí za ten zoban na krku. asi už to bude tak vyjetý že v max stažení to jde ňák šejdrem...
Díky za radu s dotažením krku řízení. Když jsem to zjístil jak to vibruje byl jsem trochu narvózní co s tím může být. Ale po dotažení krku jsem byl překvapený jak se mi zlepšili jízdní vlastnosti.... no paráda. Díky moc