Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!
Drobeček má na stránkách vyfocenou pěknou úpravu ráfků pomocí reflexních proužků. Kde se daj sehnat a za kolik? Vim ze Louis je prodava, ale do nemec se mi kvuli tomu nechce.
nakonec to na motorce nemám, ale uvažoval jsem o tom. Tohle byl jen takový pokus co jsem udělal do zbutků tý fólie. Jinak se dá použít i jinak velice prakticky a efektně třeba na kufry. Tam to mám a vypadá to super jak ve dne tak hlavně v noci. A o zvíšení viditelnosti za tmy ani nemluvě.
Já jsem je sehnal v jednom obchodě v Českých Budějov. - obchod se samolepícíma foliema - ještě jsem je nepoužil - chci je dát taky na kufry stály mě tuším 10x100cm - za 65,-kč. a mám dvě barvy stříbrnou a červenou - jsou to folie které se používají i na dopravní značky- odolné vodě a povětrnostním podmínkám. - reflexní folie. - určitě to seženeš i u Vás.
Néééé tuhle telku co tam vydíš tam nemám !!! Tohle je stará fotka. Už tam mám velkou BAREVNOU 55 uhlopříčka Dále koberce, křesílka, hi-fi, WC, temperováno v zimě na 25°C atd...
Ono když tam trávíš celou zimu ... ... no přiznám se není to garáž, ale dílna v domě kam dávám motorku přez zimu. Dolů jí musím dávat ve 2 lidech a na jaře nahoru 3-4lidi po schodech.
Jo a stěma proužkama.... Koupíš si tuto fólii (třeba na Praze 5 - Radlická ul.) za cca těch 650,- Kč/1m2 http://www.panelfix.cz/ No a nařežeš si co budeš portřebovat.
Chystám se koupit 1x1m,nechcete to někdo vzít se mnou?Mám obavy že menší prodávat nebudou.Zítra tam pro jistotu zavolám.Tak kdo chce nějakej ten proužek nechť dá vědět
Ahoj - toho bych se nebál - mají to v rolích cca 1 - 1,5 m širokých a odříznou ti proužek jaký budeš chtít. Jestli ti můžu poradit, tak tu 3M folii nenechávej pak smotanou do ruličky než ji použiješ - já jsem ji tak nechal cca 2-3 měsíce na skříni a pak jsem ji nemohl rozložit - slepila se mě dohromady a pak jsem ji musel postupně opatrně odtrhávat a oškrábnout a umýt ta místa, kde se slepila.
Tak už jí mám doma,jestli budete eště někdo chtít tak mi dejte vědět,ta role je široká 120cm a 1cm vychází na 6,10Kč,ale centimetrovej kousek po mě fakt nechtějte minimálně 10cm