Řipská pouť

Řipská pouť

Příspěvekod Tommy XJ » 27.03.2008-20:32

Mám tu jednu zajímavou akci nedaleko mého bydliště, jedná se o Řipskou pouť (druhá největší pouť v ČR) poblíž Roudnice nad Labem přímo v obci Krábčice, termín poutě je 25-27 dubna. Datum ještě nedávam přesný- rozhodne se podle zájmu (jestli nějaky bude) a podle počasí. každoročně jezdí motorky až nahoru- takže je stále na co koukat. Potom by se mohla udělat nějaká společná vyjížďka- trasa zatím naznámá, ale vše podle vaší chuti a zájmu. Posilejte své připomínky a návrhy.
Tommy XJ
-

Images: 9

Příspěvekod Tommy XJ » 27.03.2008-22:33

odkaz na stránky s informacemi o této akci: http://www.krabcice.cz/rippout...ippout.htm

Předběžně je moje představa asi takováto: sraz v pozdních dopoledních hodinách (cca 11 hodin) v Roudnici, pak společný odjezd na Říp aby jsme se vymotaly s objížděk a uzávěrek. Na hoře rozchod (cca 2 hodiny) pro nějaký jidlo a pro zájemce i ta atrakce. A potom společná vyjíždka. Předběžná trasa je: Roudnice nad Labem- Vědomice- Chodouny- Polepy- Vrutice- Drahobuz- Vědlice- Velký Hubenov- Sukorady- Tuháň- Nová Ves- Medonosy- Chudolazy- Liběchov- Štětí- Roudnice nad Labem

trasa vede asi 25km po známe cestě Dubá-Mělník, celkově měří asi 70km a konkretně mezi Polepy a Tuhání to stojí za to.
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 28.03.2008-14:02

Tomáš Benda píše:odkaz na stránky s informacemi o této akci: http://www.krabcice.cz/rippout...ippout.htm

Předběžně je moje představa asi takováto: sraz v pozdních dopoledních hodinách (cca 11 hodin) v Roudnici, pak společný odjezd na Říp aby jsme se vymotaly s objížděk a uzávěrek. Na hoře rozchod (cca 2 hodiny) pro nějaký jidlo a pro zájemce i ta atrakce. A potom společná vyjíždka. Předběžná trasa je: Roudnice nad Labem- Vědomice- Chodouny- Polepy- Vrutice- Drahobuz- Vědlice- Velký Hubenov- Sukorady- Tuháň- Nová Ves- Medonosy- Chudolazy- Liběchov- Štětí- Roudnice nad Labem

trasa vede asi 25km po známe cestě Dubá-Mělník, celkově měří asi 70km a konkretně mezi Polepy a Tuhání to stojí za to.

Člověče to je dobrý nápad. Několikrát jsem se tam pohyboval v době konání ale nikdy jsem tam nezajel, neb jsem si říkal, že nahoru budu muset pěšky a já bych motorku dole nikdy nenechal. Pokud budu mít zrovna na čem a bude počasí tak vyrazím.
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 28.03.2008-14:16

KOTE: auta parkujou dole na několika parkovištích, ale motorky pouštěj až nahoru přímo pod stánkama na louce je plac vymezen pro motorky aby si majitelé mohli svý miláčky ohlídat, pavlinek ze znojma mel dotaz na prespani- ano tato moznost tu je, prespani ve sportovni hale a pokud by se obsadil cely pokoj (4 mista) je cena 200Kc za noc, sprchy, WC v cene. pouvazujte i o teto variante, ten rozchod na pouti se da este prodlouzit- zatim dve hodiny coz neni zas tak moc na projiti az dolu do vesnice. jdu si zajezdit- tech 10C laka, tak cus Tommy
Tommy XJ
-

Příspěvekod Tommy XJ » 30.03.2008-21:05

v zadnem pripade se NEJEDNA O KOMERCNI AKCI, je to ciste jen vyjizdka s nejakym cilem a moznosti prespani, predbezny sraz je v sobotu 26. dubna v 11 hodin na parkovisti Billa v Roudnici nad Labem, odtud odjezd na pout, a dal uz to znate z predeslych prizpevku, zatim jsou dva zajemci (Kote, pavlinek) tesim se na dalsi ucast tomasbenda
Tommy XJ
-

Řipská pouť

Příspěvekod Anonymous » 31.03.2008-16:21

:roll: :oops: :lol: Tož bych také dal vyjížďku do vrchu Řípu, dejte vědět, zda někdo z Matky měst nepojede na kopec otce praotce...Albert / snad tam budou mít med turecký a lísátka /
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 31.03.2008-18:29

Tomáš Benda píše:v zadnem pripade se NEJEDNA O KOMERCNI AKCI, je to ciste jen vyjizdka s nejakym cilem a moznosti prespani, predbezny sraz je v sobotu 26. dubna v 11 hodin na parkovisti Billa v Roudnici nad Labem, odtud odjezd na pout, a dal uz to znate z predeslych prizpevku, zatim jsou dva zajemci (Kote, pavlinek) tesim se na dalsi ucast tomasbenda

Zatím nic neslibuji ale jestli to půjde, přijedu. :wink:
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 03.04.2008-18:48

vznikají zde dohady o tom jako že se tam nedá dostat, že příjezdové cesty jsou uzavřeny a podobně, proto konkretně:

az na vrchol hory se vyjet nedá ale ono u rotundy sv. Jiří také už žádné stánky nejsou, pou't je jen do poloviny té hory kde je ještě jakž takž rovina a muzou tam postavit nejakou atrakci, ale dá se vyjet až tam kde stánky končí a parkuje se na louce hned vedle velkých stanů s občerstvením a hudbou (country, pop, a nejake akce jako hummer show atd)

oficiální příjezdová cesta je také uzavřena, ale my pojedeme z boku, nepojedeme přes Krábčice, ale objedeme trochu tu horu a dostaneme se tam zezadu, tam každý zaplatí vstup a hurá po polní cestě nahoru

pokud někdo bude chtít až nahoru na horu Říp- možný to je, ale je to docela kopec (pěšky- pač je tam zákaz vjezdu)

v pátek pojedu celou situaci obhlédnout a zjistit co a jak, pokud by se něco změnilo tak dám vědět

těším se na účast, čau tomasbenda
Tommy XJ
-

Příspěvekod Tommy XJ » 03.04.2008-19:27

http://tomasbenda.rajce.idnes....es.cz/rip/ nějaké fotky řípu

k tomu výjezdu až k rotundě, proč se nedá?
1. nejaká chráněná oblast- tedy zakaz vjezdu
2. trochu listi a namoklo a neda se tam vyject vůbec
3. dolu by to bylo docela peklo
4. jednou jsem to jel na kole a mel jsem co delat abych se tam vyskrabal- nezda se to ale kopec je to peknej a nechapu praotce Čecha ze se tam skrabal :D

takze nebudte lini a pro ten nadherny vyhled si budete muset vyslapat pesky :D (za pekneho pocasi je videt i Ještěd) a stoji to za to, rozchod na ripu by se samozrejmne posunul ze dvou hodin na trochu vice. at to je trochu i s tou kulturou- vse po domluve
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 03.04.2008-19:47

:smt038 :smt038
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 03.04.2008-19:53

jejda ten odkaz se pri kopirovano nejak zhroutil tak jeste jednou
http://tomasbenda.rajce.idnes.cz/rip/
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 04.04.2008-14:35

:oops: :oops: :oops: Toš chlapi, tak do té hory Řipíku jedu, poklud tedy jedete...dal jsem to již do plánovače jako obsazeno na tento termín...ozvu se den dva předem, zda vše platí a slezina se opravdu uskuteční toho 27.dubna v neděli v Telči....řeknu Vám, je to trpchu z ruky na ten Chřip...albert
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 08.04.2008-21:10

Hele Benďas, nejdřív napíšeš "každoročně jezdí motorky až nahoru- takže je stále na co koukat." a když zblbnu 12 krušnohorců, že je vezmu na Říp, tak napíšeš:"
takze nebudte lini a pro ten nadherny vyhled si budete muset vyslapat pesky :D k tomu výjezdu až k rotundě, proč se nedá?
1. nejaká chráněná oblast- tedy zakaz vjezdu
2. trochu listi a namoklo a neda se tam vyject vůbec
3. dolu by to bylo docela peklo
4. jednou jsem to jel na kole a mel jsem co delat abych se tam vyskrabal- nezda se to ale kopec je to peknej a nechapu praotce Čecha ze se tam skrabal :D

Abych si za tebou někdy na otočku nezajel :lol: a nekřách tě vytahanou řetězovkou přes svod. :D
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 08.04.2008-22:13

napsal jsem ti pm bolku ale i pro ostani: parkoviste je normalne pod kopcem ale organizatorum se motorkaru zzelelo ci je chapou ze nechat motorku dole je dost velky risk proto si motorkari muzou vyject nahoru na travnate pole a tak zaparkovat a mit dohled nad motorkou, cesta ke kaplicce je sice betonova ale tam bi sis poskrabal nejen svody ale ani retezovky by ten napor kopce nevydrzela, myslim ze vse jiz bylo vysvetleno, program akce s vystoupenim ruznych kapel atd... dam sem co nejrychleji :wink:
Tommy XJ
-

Příspěvekod Tommy XJ » 10.04.2008-19:57

Tommy XJ
-

Příspěvekod Tommy XJ » 22.04.2008-19:21

http://www.maudcaffe.net/foto/ripska-pout/

Atrakce: více jak 100
Stánky v délce více jak 2km cesty v počtu stovek
Program: Více 13h živé produkce – jedná se o 7 ročník s kulturním programem
Doprovodné programy: Loutková pouliční divadla, ražba mincí, živé sochy atd.
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 25.04.2008-18:44

JEDE SE NA ŘÍP?
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 25.04.2008-19:02

vse zalezi na vas :D, jen pro upozorneni: prijezdova cesta mirne "navhla" :D bahno a bahno ... ale nejak se to zvladne. Byl jsem se tam dnes podivat, stanku plno, muzika hraje... sraz posouvam na predbeznych 12/00 u obhodniho domu BILLA v roudnici nad labem adtud bude hromadny presun na pout, dalsi prubeh po dohode a podle pocasi

4 Kapřík: sleduj zitra stranky ci icq (320756461) cus tomas
Tommy XJ
-

Příspěvekod Tommy XJ » 25.04.2008-20:54

PRO NEPŘÍZNIVÉ POČASÍ A MALÝ POČET ZÁJEMCŮ (JEN KAPŘÍK:D ) SE CELÁ AKCE RUŠÍ
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 26.04.2008-05:19

Škoda mohlo to bejt zjímavý. 8)
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 26.04.2008-21:03

Tak jsme dnes vyrazili s naší bandou na výlet do Roudnice (zmrzlina na náměstí ), Mělník ( pizzeria u Maufíldu ), Kokořín a kokořínské údolí až do Dubé, pak Pekelné doly na kávu a přes Litoměřice zpět dom.
Říp jsme vynechali, protože i v rádiu tomu dělali velkou reklamu a tak jsme se nechtěli nikde mačkat. Na Kokořínsko se jistě ještě v klidu vrátíme.
Anonymous

Zpět na Vyjížďky