chodi mi na net mnoho reklam z ruznych obchodu, nedavno jsem vsak dostal jeden co by vas mohl zajimat
Zdar motorkáři, motorkářko,
zima se pomalu chýlí ke konci a brzy začne příprava na novou sezónu.
Připravili jsme pro Vás akci - JARO S BERINGEM.
Využijte výhodných slev a připravte se na sezónu.
akční ceny naleznete na následujícím odkazu:
http://www.motoshop-lt.cz/motoshop/slevy_2008.htm
Nabízíme Vám předsezónní přípravu vašeho motocyklu v našm servisu:
-kompletní přezutí a pneuservisní práce
-výměna řetězových sad (včetně dodávky - jarní sleva -10% na materiál, -20% na servisní práce)
-kontrola stavu provozních nápní (včetně dodávky - jarní sleva -10% na materiál, -20% na servisní práce)
-kontrola brzd, výměna brzdových desek popř. kotoučů (včetně dodávky - jarní sleva -10% na materiál, -20% na servisní práce)
-příprava motocyklu na technickou prohlídku
-nabití baterií
-výměna oleje, filtru, svíček a pod. (včetně dodávky - jarní sleva -10% na materiál, -20% na servisní práce)
-ostatní údržba a servis Vašeho motocyklu (včetně dodávky - jarní sleva -10% na materiál, -20% na servisní práce)
SLEVA -10% na svíčky NGK do 28.2.2008
SLEVA -10% na řetězové sady do 28.2.2008
SLEVA -10% na brzdové desky do 28.2.2008
V měsíci březnu připravujeme první jarní vyjížďku, o termínu a programu budete včas informováni.
Těšíme se na Vaši návštěvu
Zdraví ROMARIO
je to muj oblibeny obchod ve kterem jsem kupovat retezovku (10% sleva) i komplet od beringu (10% sleva) kdyz by jste se rozhodli do tohoto obchodu vydat - kontaktujte me, majitele znam, mam na nej cislo i skype a mohu se vam timto optat, doufam ze jsem toto tema zalozil dobre pac jsem nenasel jine prihodnejsi misti tak jsem to soupnul sem - kdyz tak to smazte, myslim ze tato informace by se mohla nekomu hodit