karlos píše:Jiri BN: mám. Chceš to poslat nebo vydržíš do srazu?
Pája: mám oboje (plachtu jsem vzal raději větší), otázka stejná.
Tridac: mám. Otázka stejná.
Bartus: jakbysmet i a katalogem (frei). Co s tím? Příští týden ke mě jede bratr a bydlí ve FM. Otázku peněz neřeš.
David Houda: nebyla na prodejně, pouze na zaslání. Pošta z říše je docela drahá. Pročti na fóru, někde se to to probíralo.
Loni jsem chtěl taky něco poslat z Louise, ale poštovný z německa do čech bylo hodně. Nakonec jsem to vyřešil tak, že si to objednal němec a přines mi to. U nich bylo poštovný necelý 3 eura. Ale toto je výhoda nás pohraničníků. Tobě asi nic jinýho nezbude, než si to objednat přes nějakou firmu, a zaplatit českýma v kursu o hodně vyšším než maj banky a nebo si udělat výlet, což je asi nejlepší řešení.David Houda píše:Prosím poradte kde můžu najít kolik stojí poštovné pokud si něco objednám od Louise. Nějak to nemohu najít. Děkuji !
Bartus píše:jj to víš tu se pořád něco maže, tak pak člověk ví prd Každopádně poštovné je 20e
Bartus píše:Doporučoval bych tu kreditku, za převod do cizí země je poplatek jak kráva. Mrkni na podmínky co má louis na webu, tam to vše je.
David Houda píše:Bartus píše:Doporučoval bych tu kreditku, za převod do cizí země je poplatek jak kráva. Mrkni na podmínky co má louis na webu, tam to vše je.
A to jako na poště zaplatím kreditkou tu dobírku? Jo a co to znamená poplatek jak kráva?
vilta píše:Tak jsem ti to všechno poslal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 108 návštevníků