felika píše:Odkiaľ berieš červenú? Tá sa už, pokiaľ viem, roky nevyrába, máš nejakú starú zásobu?
Tridac píše:felika píše:Odkiaľ berieš červenú? Tá sa už, pokiaľ viem, roky nevyrába, máš nejakú starú zásobu?
To se spolehni, to je jedna z nejcenějších věcí u mne v dílně
Na šrouby, na rez, na těsnění na brzdy, prostě na vše. Pokud ji znáš, víš o čem mluvím. Mám už jen cca půllitřík, ale už sháním další od dědků na vesnici, protože neznám nic lepšího.
Tridac píše:jura píše:chlapi dají se ty brzdy čistit i jiným způsobem než těma čističema? myslím třeba petrolej nebo ředidlo. já musím brzdy nějak odmastit, protožemi teklo gufero na vidlích a olej zatekl přímo do brzd.nevíte o něčem?
MatějXJ píše:tak se vemte za ručičky, kupte si nouzový lanka do Forda a mluvte k tématu.
Chotis píše:PROSÍM SMAZAT POČÍNAJE PŘÍSPĚVKEM OD RIXE Z 1. BŘEZNA 21:55 Nic osobního
Tomáš Benda píše:tak ja taky prihodim jdnu zkusenost at je neco k tematu, kamarad ihned po koupi menil desticky, kdyz jsme je daly dohromady a chteli to projet, vubec to nebrzdilo, brzda sla az dolu a bylo to jak blato, hruza, znova jsme to rozebirali a kontrolovali jestli envypadly nejayk podlozky bo neco podobnyho, pak jsme se dozvedeli ze si brzdy musi trochu sednou, no abych neprehanel brzdy si sedaly bez mala 70 km neustaleho pribrzdovani, des a hruza, ale je pravda ze dnes je to jak R1... no to jsem mozna prehnal, proste to brzdi paradne a lip nez to moje XJ, (jedna se o aprilii RS 80) mate nekdo podobnou zkusenost?
TOMMZ píše:
Mám ale jinej problém. Za mokra hodně dlouho trvá než brzdy začnou pořádně brzdit. Dost mě to zaskočilo bo na XJ jsem s tim žádnej problém neměl, takže asi budu laborovat se směsí destiček
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 33 návštevníků