Dojeli jsme do Prahy s Tommzem v pořádku a já byl v Kadani přesně v poledne. U panimámy jsem sežral kus kachny a organismus se pomalu dostává do stavu, v jakém byl před kutnohorskou smrští.
Ani jsem se nedivil, že se nedostavili žádní místní "motorkáři". Měli totiž plno práce s tlacháním na fóru.
dojel jsem taky dobře,ještě jsme s Bartem dělali záchranáře ve vlaku jinak OK. Bolku byli jsme na jednom místě, já o žadné smršti nevím Já si taky všechno nepamatuju.(bolek_xj)
ahojte, my s Petou a s Haberou jsme taky porazili v pořádku. Chtěli jsme se stavit ještě ve Velkém Meziříčí v muzeu silnic a dálnic. Bohužel bylo ještě zavřeno. Dorazili jsme do Ratíškovic pěkně zničení. Akorát tak do postele. Minisraz se mi líbil. Snad někdy příště, pokud mě tam ještě budete chtít. Já myslela, že tu bude zápisků. Ještě málo. "Karlos" jak jste dopadli v sobotu.
V pátek jsem dopadl dobře (účastníci srazu ví). V sobotu to bylo o poznání lepší Honzík je tak o 25 let mladší Marti, mám pro tebe to CD s bigbítem, tak jak pojedu tvým směrem, ozvu se a předám.
Bolku co mi to tam dopisuješ? Já se jenom ptal a na příště pořádně potrénovat s karlosem si můžete podat ruce (účastníci srazu ví) Nechci honit počty příspěvků . bolek_xj
Copak,copak Bolečku? Jenom si piš svoje komiksy a nes... se do cizích.Jenom tu svoji hlavinku ukaž! Průměr je OK.Ten m..... Otis mi udělal pěkný záděr v p....li s tím plakátem.To bylo soukromě a tak to dopadlo. Jak ho potkám tak mu musým pohanit ty svody!! No a k Martince??Kdoby nám dovezl tak dobré buchty příště? Čau.
jen se do něj opři a dej mu co proto i kdyby jsme popsali další stránky tak co ať všichni vidí o co přišli.Kdyby jsi se oholil před srazem,tak bys tady nebyl ani vyfocený ale jinak OK
Zdravím bandu zhýralců a ožralců. Víkend se povedl, aj taneček byl, co víc si přát. No Honzo s tim oholenim si překvapil, jsi o několik let mladší, to jsem nečekal, ale sekne ti to. Jo v tem chrámu to můžu potvrdit, to bylo docel hustý.
První slušné fotky ze zimního sraz jsou v albu, na dalších dělám. Trvá to déle, není snadné upravovat ty slivovicí zničené obličeje. gallery/album.php?album_id=221 Nebojte se hodnotit.
Naposledy upravil Anonymous dne 18.02.2008-20:24, celkově upraveno 1
Pánové a najde se nějaký dobrovolník, který napíše stručný článek z akce? Nebo zůstaneme u té "krušnohorsko-valašské tradice" a akce budou zachyceny jen na foto?
Bolku ty máš v sobě plno tvůrčí energie, vím psal že si moc v psaní článků nevěříš, nepokusíš se alespoň? XJ-web není přece jen fórum!
bolek_xj píše:Problém je i to, že si všechno taky nepamatuju.
tak sepiš co si pamatuješ a někdo okna třeba doplní,tvoje hlášky u fotek jsou bezvadné,když bude takový článek tak se u toho nasmějem a někteří si něco i připomenou