Dakar ???

...o jízdách na okruhu

Dakar ???

Příspěvekod lynx » 13.02.2008-10:29

Okruhová seace to zrovna není, ale sport rozhodně. Docela by mě zajímal názor místních, jak na zrušení letošního Dakaru, tak jeho náhražku v podobě courání Maďarskem a Rumunskem a plánované přesunutí do Jižní Ameriky.
Svůj názor jsem obšírněji prezentoval na Motorkářích, tak jen ve zkratce: zrušení letošního závodu považuju za podvod a přesunutí do J. Am. za prachsprostej kšeft. Je to podraz na nadšence co ten závod v podstatě stvořili (příkladem může být loňská účast Martina Macka) - kdo si asi bude moct dovolit takové navýšení nákladů. Pořadatelé se tím vykašlali na evropské motorkáře a dobrodruhy, asi čekají, že jim tam budou jezdit amitrubky na hádéčkách. V neposlední řadě je to podraz na obyvatele žijící podél trasy závodu - zase jednou jsme afričany využili a hodili přes palubu.
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 13.02.2008-10:46

Dá se říci, když jsem viděl zruení Dakaru, napadly mne mnohem vulgárnější výrazy a hledání důvodů.
Považuji to za pěkný svinstvo. Co všechno už lze za prachy majetných a jejich zábavu prodat je až neskutečné.
Mnoho let jsem sledoval Dakar pravidelně. Nemám důvod se tomuto odvětví dále věnovat.
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 13.02.2008-11:39

Moc o tom nevím, ale doufám, že ten závod v americe se nebude jmenovat DAKAR.
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod lynx » 13.02.2008-13:16

Bude. Oficiální název je zatím Dakar series. Ta Maďarsko - Rumunská fraška dokonce končí u Balatonu, zřejmě to má evokovat Růžové jezero :x .
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 25.02.2008-14:24

Dostal jsem neoficiální informaci.

Zrušená rallye Paříž - Dakar 2008 - důvěrné !!!

Zpráva :

Rallye Paříž - Dakar se pojede příští rok ve Vesci u Liberce.

Prý tam navezou písek náklaďákama až ze Sahary.

40 000 aut !!!

Zatím to nikomu neříkejte, je to tajný !!!

Ale Kateřina už na tom dělá.

Okruh bude dlouhý 2,5 kilometru a pojede se čtyřistatisíckrát.

:idea: :wink: :P
Anonymous

Zpět na Okruhové seance