Zátah 2V vs 4V?

Příspěvekod Mira XJ » 11.02.2008-11:23

Teda nic ve zlím,ale opravdu jako reklama to není špatný. Každý má nějaké zkušenosti s tím nebo s tím autem nebo značkou. Ale s tím fordem to přeháníš. Jediným autem kterým se vytáhli byl fokus. Jinak se porozhlédni kolem sebe co kolem jezdí ,co jezdí po evropě. Jaký je podíl fordů. Já co jezdím po celé evropě, tak produkce z VW je více - mnohem více. Amerika - tam to zas válcují korejci. Nikoliv domácí ford, ale korejci.(kia). Ohánět se cenovou politikou je taky mazec. Proč to dělájí? protože máte v čr nízké prodeje. Ford, který byl nedávno v těžké ztrátě ( nevím jak teď) se musí dostávat nahoru jen cenovou politikou. Trh je v tomto naprosto neuprosný. Ano škodovka je předražená,ale prodává a prodává tak až to pěkné není. Kdyby měl ford v čr takové prodeje,tak by rozhodně takové akcičky neměl. (A cosi budem namlouvat co se nedožene v zisku za nové auto to se dožene při servisování.)
Ale přece jen je to web o motorkách,že. :D
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Příspěvekod lynx » 11.02.2008-11:43

Tridac: doporučuji ke zhlédnutí Švestku od Cimrmana :lol:
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod lynx » 11.02.2008-20:20

:lol: to je jednoduchý - nebudu ale citovat přesně. V určitém věku nastupují dva stavy:
1. Neschopnost udržet myšlenku
2. Neschopnost opustit myšlenku
(pro úplnost později přichází neschopnost udržet moč)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod MatějXJ » 12.02.2008-02:57

Vy jste ale spisovatelé!!!! Začalo to 2V vs. 4V a končíte u Forda(tady ta značka mi nesmí přejet ani kamínky u baráku). Poslední dobou se bojím otvírat poslední příspěvky, protože je to čtení až do rána :shock: :roll:
MatějXJ
častý přispěvatel

Images: 113

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2008-07:03

MatějXJ píše:Vy jste ale spisovatelé!!!! ........Poslední dobou se bojím otvírat poslední příspěvky, protože je to čtení až do rána :shock: :roll:

Už ne. :D :lol: :?
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2008-16:08

Já sem teda na své pisálkovství pyšný! :lol: Přijde mi ale hodně zajímavý - už sem s tím setkal mnohokrát - jak někdo prosazuje nějakou zančku, jiná mu nesmí přes práh a pak někdo jiný tu samou značku vychvaluje do nebes.. Čím to je? Jedna či dvě špatné osobní zkučenosti a už mu nesmí přes práh? A naopak jedno vozidlo jedné značky, se kterým sem spokojen, způsobí doživotní závislost a obdiv k této jedné značce? I tvoje, Tridacu, tvrdá kritika francouzů se mi zdá přehnaná. Ano, já francouze také nemám rád, ale netvrdím, že jsou to technicky či kvalitou špatná auta a překvapuje mě, když to někdo tak vehementně tvrdí. Většinou je ten názor tak tvrdě zakořeněný, že se mi nikdy nepovedlo ho nikomu vymluvit. Ale jsou vůbec dnes ještě nějaká vyloženě špatná auta, která si zaslouží takové opovrhování?
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2008-22:36

No tak sem si rozbalil sýr a se zájmem to tu čtu a žeru u toho, teď když sem to dočet sem se teprv podíval, co jím a je prošlej a plesnivej, blééé :oops: Tridacu, vidíš, co děláš, asi z tebe umřu :lol: Velice zajímavé slohové cvičení jsme z toho tady udělali a já bych to uzavřel tím, že nejlepší je stejně 3-ventil :lol: Kdo má Ducati ST3, nemůže proti tomu motoru říct ani popel. Spojuje výhody 2 i 4 ventilu a já myslim, že by bylo možná moc zajímavý vyrobit motor 3-válec 3-ventil. Motor, v němž se bude snoubit zátah dvouválce s točivostí čtyřválce a krouťák odpsodu dvouventilu s výkonem nahoře čtyřventilu. :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2008-22:46

Wankel je hrozně zajímavá věc, ale od doby - a to už je hodně dlouho - co sem poprvé zjistil, jak funguje, vůbec nechápu, že dokázali udělat dlouhodobě funkční exemplář! Tam je potřeba tak odolnej materiál a taková přesnost, že čumim, že to vůbec jezdí... A hrozně rád bych se s tim projel, nemám páru, jaká je jeho charakteristika. Chtěl bych vidět aspoň graf z brzdy... A určitě by bylo moc interesantní nacpat ho do motorky :twisted: :D
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 12.02.2008-22:52

tady samej wankel, Tridacu co to ma za motor RX8? neni to neco podobnyho ci uplne stejnyho? ja vim ze jsem o tom nekde cet ale nemuzu si vzpomenout na to jmeno
Tommy XJ
-

Images: 9

Příspěvekod Anonymous » 12.02.2008-22:55

RX8 má Wankel :wink: :lol:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 13.02.2008-11:07

Anonymous

Příspěvekod lynx » 13.02.2008-13:24

Norton NRV 588, viz ČMN 03/2008
Pro nejmenovaného: když nemáš informace nemysli 8) :lol: :lol:
lynx