Cim prikryt ???

Všelijaká výbava pro cestování

Příspěvekod Tommy XJ » 07.02.2008-19:47

David Houda píše:Já bych ti viděl na cca 8 betonovích dlaždis (50x50) co koupíš úplně všuden aby nestála na blátě na to jednoduchej dřevěnej rám se šikmou střechou a celé bych na to našrouboval tvrzenou vlnkovatou lepenku s tím že jednu stěnu přifaříš k garage a je hotovo. (nachal bych tam větrací otvory proti vlhkosti) :smt023

jjj tak nejak by to melo bejt v poradku, jinak pokud by sis vybral zimovani u me tak bych ti to predem vyfotil abys vedel do ceho jdes- muzes si vybrat bud garaz s autama nebo sklep kde to mam ja , cirgulu vyzenu na mraz a muzou stat vedle sebe ;) napis jak ses rozhod, bud smontuj garaz nebo to zavez ke me:D
Tommy XJ
-

Images: 9

Příspěvekod Anonymous » 07.02.2008-20:40

To TOMAS BENDA : Tak jsem se koukal a mam to k tobe presne 60km...Jako pres zimu neresim, tuhle uz to v ty nevytapeny vydrzi, a tat se pustil do motorek takovym zpusobem, ze predpokladam, ze pristi zimu vyhodi auto z garaze, tak bych se k nemu potom vetrel anebo k tem kamosum, co maj tu garazodilnu tady v Boleslavi...Ale jinak moc diky za nabidku a za snahu pomoct...Uz to mam i rozmysleny, jak to postavim. A snad to bude i trosku pekny.

Takze chlapi mockrat vam dekuju za vsechny rady a pripominky a budiz vam hrejivym pocitem, ze jste asi zachranili jedno z dalsich XJcek pred spatnymi vlivy pocasi...

Jeste jednou diky a musim si jit uz zapalit...
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 07.02.2008-20:49

jedno XJ zachraneny- i v ty provizorni garazi ze dreva to bude dost na hovno , mam strach aby to tam nezacalo hnit co plesnivet, jiste tam bdue velka vlhkost ktera se bude stahovat ze zeme do toho dreva, zas tam nemuzes pustit moc vzduchu aby to prilis nepromrzalo ... nazavidim :(
Tommy XJ
-

Příspěvekod Bartus » 07.02.2008-20:55

4 Benda, můj pionýr stojí asi 40 let v nevytápěné kůlně z toho asi 25 v dřevěné a nepozoruju že by mu to nějak vadilo :lol: :lol: :lol:
Aby jsi neřekl že to bude nějaká rezlá mrdka tak foto, a ta barva je prosím půvdní 8)

Obrázek
Pozdrav z černé díry
http://www.bartus.eu

Sedím na stromu a nejsem dřevorubec :-)
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Tommy XJ » 07.02.2008-21:00

Bartus píše:4 Benda, můj pionýr stojí asi 40 let v nevytápěné kůlně z toho asi 25 v dřevěné a nepozoruju že by mu to nějak vadilo :lol: :lol: :lol:
Už jsem to tu někomu psal, moc to řešíte.

jejda chudak fichtl- jenze tyhle stary stroje prezijou vsechno :D ja zas vim co udelala kamosovi yuki po zime- kdyz ji odzimoval na jare a podival se na ni srouby chytly zrzavej nadech a jemu oci pro plac- nastesti to byl jen zacatek a slo to vylestit ale stejne ... vim co delaj podvozky starsich aut kdyz stojej venku ... mozna se to moc resi ale ja mam rad veci v poradku a proto bych pro to udelal vsechno nej ... ;)
Tommy XJ
-

Příspěvekod Bartus » 07.02.2008-21:03

Jak jsem psal viz foto :lol:
Pozdrav z černé díry

Bartus
XJ štamgast

Příspěvekod Tommy XJ » 07.02.2008-21:11

Bartus píše:Jak jsem psal viz foto :lol:

paradni ficht - zavidim
Tommy XJ
-

Příspěvekod David Houda » 07.02.2008-22:08

Tomáš Benda píše:
Bartus píše:4 Benda, můj pionýr stojí asi 40 let v nevytápěné kůlně z toho asi 25 v dřevěné a nepozoruju že by mu to nějak vadilo :lol: :lol: :lol:
Už jsem to tu někomu psal, moc to řešíte.

jejda chudak fichtl- jenze tyhle stary stroje prezijou vsechno :D ja zas vim co udelala kamosovi yuki po zime- kdyz ji odzimoval na jare a podival se na ni srouby chytly zrzavej nadech a jemu oci pro plac- nastesti to byl jen zacatek a slo to vylestit ale stejne ... vim co delaj podvozky starsich aut kdyz stojej venku ... mozna se to moc resi ale ja mam rad veci v poradku a proto bych pro to udelal vsechno nej ... ;)

Neser jsem plechovky. to je uplně něco jiného plechovky jezděj i v zimě a ta sůl, a tak dál. Pokud ta kůlna dostatečně větrá tak je to gut :!: Jo a čínske sračka viz juki to už je uplně jiná kapitola (to jsou hračky na malou chvilku než se rospadnou) :smt078
David Houda
častý přispěvatel

Images: 10
Kraj: Středočeský
Typ XJ: XJ 600 N
Rok výroby XJ: 1997

Příspěvekod Tommy XJ » 07.02.2008-22:27

tak aby to vetralo ano- ale psal jsem to pro to aby z toho neudelal cednik a zbytecne to nepromrzalo, jinak podle zdroju si japonsti vyrobci nechavaj delat 40% produktu pro motorky v cine kvuli nakladum avsak to nikdy nepriznaj;) a jsem si jistej ze pod tou plachtou by chytla rez jak yuki, jawa, yamaha - prikryl to spatne a zespod folie byly videt kapky vody- proto na to pozor a neudelat stejnou chybu;) jinak ja jsem psal ten pristresek prepracuju tak aby to bylo nazornejsi (pro zajmce) posli foto a necos tim vymyslim ;) popripade dej rozmery kouknu se na kolik by to celkove vyslo- videl bych to na drevotriskovy desky a aspon na strechu neco s vlnkou, drazkou to uz mas jedno- zas kdybys bydlel bliz dal bych ti peknej vlnitej plech co jsem prikrejval drevo , pokud ty desky pripevnis do zeme pomoci lesenarskech trubek ktery zarazis do zeme par centaku tak to neodnese ani Kyril ;)
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 08.02.2008-09:01

Aby jsi neřekl že to bude nějaká rezlá mrdka tak foto, a ta barva je prosím půvdní 8)

Barte, co ty svody??? 8) :shock: :lol: :lol:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 08.02.2008-09:34

Vidím jen jeden. :lol:
Anonymous

Příspěvekod Bartus » 08.02.2008-10:14

Takový svod by jsi mi mohl závidět, dovolím si říct že to nemá ani 95% tady z vás na XJ, je totiž nový a krásně v chromu, akorát na fotce je to zablácené protože jsme jeli v dešti :P
Pozdrav z černé díry

Bartus
XJ štamgast

Příspěvekod David Houda » 08.02.2008-12:07

Tomáš Benda píše:tak aby to vetralo ano- ale psal jsem to pro to aby z toho neudelal cednik a zbytecne to nepromrzalo, jinak podle zdroju si japonsti vyrobci nechavaj delat 40% produktu pro motorky v cine kvuli nakladum avsak to nikdy nepriznaj;) a jsem si jistej ze pod tou plachtou by chytla rez jak yuki, jawa, yamaha - prikryl to spatne a zespod folie byly videt kapky vody- proto na to pozor a neudelat stejnou chybu;) jinak ja jsem psal ten pristresek prepracuju tak aby to bylo nazornejsi (pro zajmce) posli foto a necos tim vymyslim ;) popripade dej rozmery kouknu se na kolik by to celkove vyslo- videl bych to na drevotriskovy desky a aspon na strechu neco s vlnkou, drazkou to uz mas jedno- zas kdybys bydlel bliz dal bych ti peknej vlnitej plech co jsem prikrejval drevo , pokud ty desky pripevnis do zeme pomoci lesenarskech trubek ktery zarazis do zeme par centaku tak to neodnese ani Kyril ;)

Nejsem žádnej projektant. Jaké foto kurva já jsem jenom napsal jak je to možné udělat :!: Jo a nesrovnávej Yamaha verzus Yuki, protože to mě dokáže nasrat.
David Houda
častý přispěvatel

Images: 10
Kraj: Středočeský
Typ XJ: XJ 600 N
Rok výroby XJ: 1997

Příspěvekod Tommy XJ » 08.02.2008-14:22

to david houda: to poslani fotky bylo na KARIHO at vime jak to u nej na zahrade vypada,
Tommy XJ
-

Předchozí

Zpět na Na cesty