Cim prikryt ???

Všelijaká výbava pro cestování

Cim prikryt ???

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-21:42

Ahoj, mam problem s parkovanim...Pres sezonu bude motorka parkovat vedle garaze a ted resim, cim ji vlastne budu prikryvat. Poradte prosim. Co treba ta plachta od Louise? Nejradsi bych si udelal pristresek, ale to nepujde...Diky!
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-21:48

Jestli máš v garáži nějaké brko za 30000 kč, tak ho vyhoď ven a XJ do garáže. To je snad jasné. :!:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-21:52

Nevim, ale snad se najde kus místa v obýváku. XJ si nic horšího nezaslouží. V nejhorším ložnice, ale ne pro ženaté. :lol:
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 06.02.2008-21:56

hod na to kus hadru ;) nejlip nejaky prosteradlo- ja tam mam deku hezky jemnou aby mi to nic neposkrabalo a hazim ji tam i po kazdy jizde aby se na to moc neprasilo ;) hlavne ne igelit- pod tim kondenzuje voda a to se pry Xj moc nelibi ;) jinak existujou na to takovy specialni prehozy ze zvlastni textlie- ale tak to je docela zbytecky- hezky tomu ustel na prosteradle nezapomen na bulan a perovou deku- na brezen tomu narid budik a vycistit tomu pred ulozenim streva a poradne vykoupej :D
Tommy XJ
-

Images: 9

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-21:56

Pořiď si airvak :lol:

Podívej se do threadu Utrženej šteft... Tam je galerie fotek, kde uvidíš, jak by mohly např vypadat svody, když je dlouhodobě bude vystavovat elektrochemické korozi... Tomáš promine, je to následek špatného zacházení předchozího majitele, ale jako příklad se to hodí... Orezlé všechny šrouby a vůbec všechen neošetřený kov, víc trpící lak a plasty, i pneu, o kontaktech elektroinstalace nemluvě... Počasí dokáže fakt divy :oops: Ven prostě ne! Alespoň ne dlouhodobě...
Naposledy upravil Anonymous dne 06.02.2008-22:02, celkově upraveno 1
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-22:01

Něž to přikreješ, musí být suchá, pak něco takového, http://www.polo-motorrad.de/group/1137/ ... ils.0.html. Mám to ve stříbrné barvě, ale garáž je garáž.
Anonymous

Příspěvekod lynx » 06.02.2008-22:02

Tridac: kecáš. Jsem ženatý a každou zimu garážuju XJ v ložnici, což není tak divné, ale garážuju tam i manželku. Když se chce tak i bigamista zvládne harmonický trojvztah :lol: :lol: :lol:
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Tommy XJ » 06.02.2008-22:03

heh tak to jsem trochu nedomyslel - ono to vlastne bude stat venku- no hruza .... zkus udelat nejakou provizorni strisku treba z vlnkovyho plechu ;) neco urcite vymyslis pak teda igelit no.... moc ti teda nezavidim to bych radsi vyhnal ven autak nez motorku
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-22:09

lynx píše:Tridac: kecáš. Jsem ženatý a každou zimu garážuju XJ v ložnici, což není tak divné, ale garážuju tam i manželku. Když se chce tak i bigamista zvládne harmonický trojvztah :lol: :lol: :lol:

No, zkusil bych to, ale nedovedu si představit co by se dělo při krásných chvilkách s manželkou kdybych hladil moto po nádrži a vzdychal. To by byl úlet. :roll: :lol:
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 06.02.2008-22:17

Tridac píše:
lynx píše:Tridac: kecáš. Jsem ženatý a každou zimu garážuju XJ v ložnici, což není tak divné, ale garážuju tam i manželku. Když se chce tak i bigamista zvládne harmonický trojvztah :lol: :lol: :lol:

No, zkusil bych to, ale nedovedu si představit co by se dělo při krásných chvilkách s manželkou kdybych hladil moto po nádrži a vzdychal. To by byl úlet. :roll: :lol:

jestli jenom hladil po nadrzi- to by nemusela tolik zarlit :D
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-22:20

Teda ja ziram, takovych odpovedi za takovou chvilinku...
No, v garazi misto neni, ptz tam musi mit babicka svyho favorita (ale fakt lestenka), takze to je misto pro me zapovezene...
to s tou korozi je mi jasny, ale co mam delat, kdyz neni zbyti...uz takhle jsem si musel dost vydupat to misto vedle garaze!
No budu se s tatikem snazit nejak vymyslet tu strisku, ale bude to asi pekna zpatlanina... :cry:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-22:21

Tomáš Benda píše: jestli jenom hladil po nadrzi- to by nemusela tolik zarlit :D

Žárlit manželka nebo motorka? :lol:
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 06.02.2008-22:38

Tridac píše:
Tomáš Benda píše: jestli jenom hladil po nadrzi- to by nemusela tolik zarlit :D

Žárlit manželka nebo motorka? :lol:

ted jsi me dostal :D :D :D :D
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-22:44

Sakra chlapi, sranda dobra, ale rad malo :D
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 06.02.2008-22:47

Kari píše:Sakra chlapi, sranda dobra, ale rad malo :D
hodim ti sem vlastni navrh ty strechy ;) kdyz to dobre ukotvis do zeme a pridelas aby to neulitlo pri prvnim vanku bude to super
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-22:50

Kde nic neni, tam ani smrt nebere... Asi ti nezbyde nic než ten přístřešek, ale ten stejně zachrání jen něco... Nejlepší by bylo, kdyby sis to mohl přizdít k tý garáži a vrazit tam i dvéře, aby byla chráněná úplně...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-22:54

Kari píše:Sakra chlapi, sranda dobra, ale rad malo :D

No asi názor takový, že potřebuje sucho. Zima nebo teplo nevadí, ale sucho. Když uděláš přístřešek ze dřeva, asi si moc nepomůžeš, viděl bych to obráceně, dřevo drží vlhko a moc ti to neudělá službu.
Pokud nemáš možnost u sebe v garáži nebo ve stodole, pozeptat se po znémých, příbuzných, případně s někým do garáže společně.
To základní přikrytí potom má význam když je moto v suchu. Když ji necháš venku nebo jen pod stříškou, je to úplně jedno jestli ji přikryješ. To Ti stačí úplně plachta 3x5 metrů z celtoviny nadto a vyjde to nastejno. Základem je sucho.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-23:00

jenom pres leto jsem parkoval 2 mesice pod orechem a pod palchtou a musim rict, ze se ji to ani v teplym pocasi moc nelibilo. Radeji jsem vykydal kulnu, a freza a sekacka na travu je pod orechem a pod plachtou... :D :D
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 06.02.2008-23:07

a tady je slibeny umelecky navrh garaze http://tomasbenda.rajce.idnes.cz/vady_a ... trecha.jpg
Tommy XJ
-

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-23:36

To TOMAS BENDA : jsi borec, moc jsem se pobavil..."babky favos" :D :D :D

tak vis co? ja to vyfotim a uvidime co vymyslis potom za navrh...timhle bych jim zabral tak pul zahradky, co je u baraku...

A jak tady nekdo navrhoval obezdit a dvere...absolutne nemyslitelny

A dalsi navrh k nekomu do garaze...to by slo, jednoho znam a muzu mu verit(aspon myslim), ma u sebe v garazi (dilne) ctyri motorky jinejch kamopsu a pohoda...ale aby si to nekdo nevyhmat a nevybral to, toho se bojim. A navic chodit kilometr nastrojenej s helmou na kebuli k motorce, bych taky mohl zpusobit nejaky dopravni nehody, jak by se lidi divili a nevenovali pozornost rizeni :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 06.02.2008-23:42

No jak už sem řek, kde nic neni... Pochybuju, že tu přijdeme na nějaký geniální řešení, všechno, co napadne nás, jistě napadne i tebe. Na takovýhle věci ale má člověk myslet, než si tu motorku pořídí, nic ve zlym... Mimochodem teď v zimě ji máš kde?
Anonymous

Příspěvekod MatějXJ » 07.02.2008-02:17

Změř mašinu, nech si nařezat dřevotřísku OSB, kup silikon a sešroubuj bednu i s podlahou.
MatějXJ
častý přispěvatel

Images: 113

Příspěvekod Anonymous » 07.02.2008-08:24

ted pres zimu je u kamose v garazi 10 km od mesta...

s tou drevotriskou to je moc dobrej napad, tu bych mohl mit i zadarmo, tak z toho udelat malou garazicku a pres to plachtu s uchycenim na tu garaz...to by se dalo udelat.To me vubec nenapadlo...a pak ze se na nic neprijde. Zatim vitezny napad...Diky. Samozrejme se nebranim dalsim navrhum...
Anonymous

Příspěvekod Bartus » 07.02.2008-09:45

Matěj má recht, někde jsem to už viděl montované takové přístřešky, místo plachty na střechu použij vlnitý plech ( dneska už se dá koupit i plastový nebo jakási tvrzená lepenka není tak drahý ). Pát vrutů a máš garáž skoro zadarmo a kdykoliv se rozebere. Tu dřevotřísku přetři lakem aspoň z venku a máš klid.
Můžeš si do stěny vyžíznout i okno :lol:
Kdyby se toho chytil nějaký stolař, mohlo by to mít úspěch, v čmn už inzerovali že jistá firma to dělá z plechu snad za 20 000 takové přístřešky pro motorky.
Pozdrav z černé díry
http://www.bartus.eu

Sedím na stromu a nejsem dřevorubec :-)
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA
Rok výroby XJ: 2005

Příspěvekod Anonymous » 07.02.2008-09:59

Jen aby to neodnesla nějaká fujavice :lol: :lol:
Anonymous

Příspěvekod Tommy XJ » 07.02.2008-14:21

hele tak jsem koukal ze jsi ze stredoceskyho kraje - to by nemuselo bejt tak daleko pokud bys chtel uskladneni pres zimu v teple a suchu mohl bych ti nabidnou moji garaz- s dopravou by jsme se taky enjak dohodli ;) popremejslej a kdyz tak napis, s teme montovanejma garazena - jenu mam na chate pro lod, auto a pripadne i motorku- neni to drahy a docela ucelny potrebuje to jen malej betonovej zaklad coz neni zas takovej problem, je to delany z plechu i v vratama na zamek- fakt to vypada dobre, i ten navrh s drevostrikovejma deskama neni vubec spatnej par desek a samorezny srouby a mas super garaz ;) nezavidim ti tvou situaci, sice nevim jakou mate garaz ale neslo by treba vyklidit a soupnou tu motorku za auto? takle parkuje kamarad- ma tam sice volno asi 10cm fakt napraskano ale muze parkovat motorku i autak v jedny garazi ;)
Tommy XJ
-

Příspěvekod roman3297 » 07.02.2008-16:13

tak to mám taky :lol: v garáži se nehnu ještě kvůli gumám, ale mám oboje pod zámkem :wink:
XJ 600 Diversion
žiješ jen jednou
Na zivotě nejvíc miluju tu rozmanitost... Kazdej den mě nasere někdo jinej...
roman3297
občasný přispěvatel

Images: 6

Příspěvekod Tommy XJ » 07.02.2008-16:22

roman3297 píše:tak to mám taky :lol: v garáži se nehnu ještě kvůli gumám, ale mám oboje pod zámkem :wink:

jo to ja nastesti takovydle problemy nemam celej podskelpenej barak + jeste garaz pro dve auta ale vesly by se klidne 3 (ve tvaru L) proto nabizim uskladneni ve stavu nouze, problem plne chapu pac pred peti lety jsme jeste bydleli v panelaku a tam bych fakt nevedel co s masinou
Tommy XJ
-

Příspěvekod roman3297 » 07.02.2008-16:50

tak to je závidění hodný, já jsem rád za tu moji dvougaráž, kterou mám se sousedkou, tak občas na její půlku něco nastěhuju, ale jen malinko a na chvilku, už si na to zvykla :lol:
XJ 600 Diversion
žiješ jen jednou
Na zivotě nejvíc miluju tu rozmanitost... Kazdej den mě nasere někdo jinej...
roman3297
občasný přispěvatel

Images: 6

Příspěvekod David Houda » 07.02.2008-17:50

Já bych ti viděl na cca 8 betonovích dlaždis (50x50) co koupíš úplně všuden aby nestála na blátě na to jednoduchej dřevěnej rám se šikmou střechou a celé bych na to našrouboval tvrzenou vlnkovatou lepenku s tím že jednu stěnu přifaříš k garage a je hotovo. (nachal bych tam větrací otvory proti vlhkosti) :smt023
David Houda
častý přispěvatel

Images: 10
Kraj: Středočeský
Typ XJ: XJ 600 N
Rok výroby XJ: 1997

Další

Zpět na Na cesty