Rix píše:Chtěl jsem jenom trochu rozproudit debatu,to víš no v létě to bude horší
Lukyn píše:Měl by někdo zájem na jaře jak sleze sních rozhejbat po zimě mašinu v okolí Trutnova???????
i na em si lidi ukazovali jestli nejsem blazen kdyz jsem lital v zime prosinec a leden po polabsky nizine (doksany- jedno z nejteplejsich mist z cech) a ja v tech 10C paradne projizdel nove koupenou yamahu, ted jsem udelal kravinu a mam na chvili po jezdeni- zasvedceni do diskuze na tema utrzenej sroub vedi ze? , no tak at vam to jezdi dal, prirodu miluju a lehky projizdky taky, ja snad na statovce nikdy nejel vice jak 120 a ani mi to nijak nevadi, vzdycky jsem posledni a kocham se krajinou (vesnockova ma strediskova a pan dokrot - tak to je muj clovek tak doufam ze bez nehody) hodne km v tak teply zime rpeju vsemJan Stehlík píše:Já také vypadnu každý týden na pár desítek kilometrů.Unás na jihu je krásně kosoměr okolo 10stupnů silnice suché takže není co řešit.Tuto situaci mi může potvrdit Otis že je u nás krásně. Já už najezdil jen tak okolo domu pomalu 500km. Sem tam kafe na pumpě a pohoda,nejsem sám kdo jezdí. V sobotu mi ukazoval pumpař kalendář s tím že je leden . Zdalipak nejsem na bednu!! Jenže za mnou dojelo další komando ,tak mi dal pokoj.
Zdar Honza!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 48 návštevníků