David Houda píše:Máte někdo na motorce kufry od MAX BOX - 42L? Mám dotaz. Vejdou se do něj dvě integrálky? Díky
TOMMZ píše:Dvě helmy se vejdou jen do Maxie 55L....jinak musíš mít fakt malý helmy.
jk píše:Caligula:...pokud ti stačí nákres - mám někde doma boční trubkové držáky,po dovozu motorky jsem je sundal,někde pod hromadou železa v garáži budou,nechal jsem jen zadní nosič....mohl bych to pohledat a nakreslit nebo vyfotit,jen jsem tady tenhle typ zatím nezahlédl,je to sešroubované z několika dílů...
Bartus píše:Pokud máš na mysli tento :
tak je to nosič yamaha na origo diversion kufry. Mám ho taky a letos jsem si ho upravil na klasické kufry, dovařil jsem na něj zámky. Používal jsem ho kdysik pro brašny, pěkně držely tvar a neodíraly motorku.
Jinak pokud potřebuješ jen držák brašen, tak by se dal vyrobit a nemusel by jsi shánět přímo nosič kufrů. Záleží jaké používáš brašny, třeba ty od ewogu vůbec zádný nosič ani držák nepotřebují, ale pokud ho tam máš nelepí se ti přímo na podsedlovku
Na tom nic není, že vyjedeš na 3 dny. Já jezdím taky na 3 - 4 dny a jsem spokojenej. Někdy to bohatě stačí.jk píše:místní cestovatelé nepotrhali smíchy nad třeba třemi dny na Slovensku apod.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků