Laďáky

Laďáky

Příspěvekod Anonymous » 09.12.2007-18:43

Zdravim všechny.Může mě někdo obeznámit jak je to vyjetim z republiky a mít na morce laďáky.Slyšel jsem že pokud nemám na motorce origináli mám si nechat zajít chuť.Coje natom pravdy?A nebo mě jen straší.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 09.12.2007-18:51

Tak převážná většina z nás toto neřeší, protože máme originály. Ale až se připojí XJelen, tak Ti poví, že když jedeme do Německa, tak raději laďáky bez homologace sundavá.
Fortuna: 2/12
Anonymous

Laďáky

Příspěvekod Anonymous » 09.12.2007-19:02

Čau Bolku,jsou to SLK tak ty by měli homologaci mít.Neni to nic sťuknutýho po domácku.Ale origináli jsou fuč.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 09.12.2007-19:08

Bohužel Ti neporadím. Jsem ze skupiny XJčkářů, kteří tvrdí, že nejlépe vypadají origoše. Jiné pouze jako náhrady za bourané. A proto se o jiné ani nezajímám.
Fortuna: 2/15
Anonymous

Laďáky

Příspěvekod Anonymous » 09.12.2007-19:16

Tak to mám průser.Kdoví kde origináli skončili.Tak Ti dík.Musim se ještě poptat.Tak se měj a pozdravuj muj rodnej kraj.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 10.12.2007-16:39

Ufff, už jsem tady :D
Pro cesty ven jsem raději používal místo mého nehomologovaného (ač továrního) MIGu otlučený originál, neb soudruzi v evropě čas od času nelibě nesou jakékoliv náznaky tůninku. Časem mě to přehazování omrzelo, takže jsem zakoupil komínek LeoVince v řadě omollogatto vybavené homologací. To že je výfuk homologován, neznamená jenom to, že není po domácku zbastlen, ale nedílnými znaky homologovaného výfuku jsou homologační číslo(tzv. éčko), homologační vložka(tzv.robertek, trubka, čůro apod.) a v neposlední řadě osvědčení o homologaci (kartička, kterou je třeba míti u sebe). Co se týče tvého SLK zkoukni zda je na něm vyraženo homologační číslo (nápis only racing je špatně) pokud máš ještě i vložky jsi na tom poměrně dobře.
Netvrdím, že každej polda venku tě za ten laďák vykostí, ale takňák se mi nechtělo čekat na zamindrákovanýho sedláka (rozuměj rakouského policistu) co mě nechá zavolat si dodávku na odvoz domů.

Fortuna 4/15
Anonymous

Laďáky

Příspěvekod Anonymous » 10.12.2007-18:14

Čau kámo,koukám že to máš zmáklý.Jsem na uplnym začátku a to ze všim.Musim se podívat nato číslo jestli tam vůbec něco takovýho je.Při mojí smůle nakupování je možný že to bude určitě ňákej průser.Ale přeci jen díky moc,jsem rád za každou dobrou radu.Jen tak mimo téma,nemáš kamoše na El.rozvodně na Jehličný?Zatim čus Staňa.
Anonymous

Re: Laďáky

Příspěvekod Anonymous » 10.12.2007-18:28

Steenc píše:Čau kámo,koukám že to máš zmáklý.Jsem na uplnym začátku a to ze všim.Musim se podívat nato číslo jestli tam vůbec něco takovýho je.Při mojí smůle nakupování je možný že to bude určitě ňákej průser.Ale přeci jen díky moc,jsem rád za každou dobrou radu.Jen tak mimo téma,nemáš kamoše na El.rozvodně na Jehličný?Zatim čus Staňa.

Neni přecejen lepší mít vše v originále?Vždyť XJéčko je krásná mašina i bez jakýchkoliv ůprav...tak proč si komplikovat zbytečně život? :idea:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 10.12.2007-18:36

Čau to mi povídej,jeto moje první motorka.Ani jsem v nejmenšim neveděl jaký můžou bejt problémy.Jsem smolař.
Anonymous

Zpět na Jen tak