lynx píše:Propadlá technická (vozidlo není tudíž způsobilé k provozu) a alkohol jsou důvodem k odmítnutí plnění ze strany pojišťovny. Takže jako poškozený nemáš nárok, neboť si vozidlem neměl vůbec vyjíždět - nic by se ti nestalo. I v případě obnovení technické by si se měl na STK přemístit na podvalu - zní to jako kravina, ale je to tak.V ČSAD jsme řešili dost čast, jak dostat na STK autobus bez průseru Jediná šance je, že si té propadlé technické na pojišťovně nikdo nevšimne, stejně tam mají bordel, při nejhorším obálková metoda - jsme v Čechách .
P.S.: likvidací pojistných událostí se živím.
mahomaho píše:...měli jsme oba zelenou ale já jel rovně a ona odbočovala v protisměru do leva. Je tam vyklízecí šipka do leva, ale ta už byla zhasnutá a ona si toho nevšimla. Chodím o berli kvůli kotníku a naraženinám jinak jsem ok. Sestra tvrdí že mě neviděla. O motorce se radši nerozepisuji spravit to půjde pokud bude rám atd ok, ale jestli mě pojišťovna nic nedá tak jsem v ......... Toš tak
Caligula píše:Čoveče...policajt,pojišťovák...řidič...dělal jsi někdy rukama?
mahomaho píše:album_showpage.php?pic_id=2451
..................... Chodím o berli kvůli kotníku a naraženinám jinak jsem ok. Sestra tvrdí že mě neviděla. O motorce se radši nerozepisuji spravit to půjde pokud bude rám atd ok, ale jestli mě pojišťovna nic nedá tak jsem v ......... Toš tak
HABERA píše:No cítim s tebou.Na té fotce to vypadá docela hrozivě.Udělat to na mí holce tak nevim jestly bych se udržel a nesla by sestra do neba o nějaký ten rok dříve.Hlavně že si celí.Motorka se dá vždicky spravit o neco líp jak polamané kosti,jenom to bude neco stát.Bolek by ti nohl viprávět,jestly se nepletu.
karlos píše:HABERA píše:No cítim s tebou.Na té fotce to vypadá docela hrozivě.Udělat to na mí holce tak nevim jestly bych se udržel a nesla by sestra do neba o nějaký ten rok dříve.Hlavně že si celí.Motorka se dá vždicky spravit o neco líp jak polamané kosti,jenom to bude neco stát.Bolek by ti nohl viprávět,jestly se nepletu.
Je to mimo téma, ale HABERO: co ten pravopis????? Ne že bych taky neklepl nějakou tu chybu, ale číst to po tobě učitel češtiny, tak musí dostat infarkt.
Tridac píše:bolek_xj píše:Laciná poznámka nadprůměrně nadaného jedince, karlosi. Zamysli se. Kde zústala moravská přívětivost a nadhled?
Bolku, musíš napsat zamisly se, aby to bylo pro Karlose k zamyšlení.
bolek_xj píše::D Bolku "zůstala" Už toho nechme, byla to jen taktická...
Nebyla taktická, byla trapná a v jediném příspěvku jsem poznal, jakej jsi blb.
Zpět na Úřady, Legislativa, Pojištění
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník