Martin Lokajíček píše:Jak se psalo už u samolepek, měl by to udělat i výrobce reklamy, ale nevím jestli mají reflex. gumotextilní materiál, který dobře drží na látce. Jinak to chce jen vzor, jehlu, tužku, pravítko, nůžky a příp ostrý nožík na vyřezávání otvorů.
Vzor přilepíme na podklad aby se nehýbal a všechny rohy a oblé tvary "obkreslíme" zapichováním jehly. Následuje obkreslení tužkou a vystřižení.
Kdo si hraje nezlobí !
Pozor na zrcadlové otočení , kreslíme na rub - krycí papír. U ladiček i nápisu Yamaha tohle odpadá.
lynx píše:Caligula: jezdím dost a každý kdo má na sobě nějakou reflexku je v provozu po setmění požehnáním - to platí nejen pro motorkáře, ale především pro chodce.
Tridac píše:No jedna dnešní záležitost a zkušenost z rána. Ráno je ještě tma. Jedu jednou vesnicí v podkrkonoší a najednou poskakují po silnici malinký lampionky, svítilničky, lucerničky, prostě bezvadná hra barev.
A co to??
Asi 15 malých dětí cca 8-10 let šlo od vlaku do školy. Řeknu Vám, někteří měli světýlka na baterky přišpendlené na rukávy, ostatní měli reflexní vboty, bundy, čepice, rukavice a jak šli tak to bylo super.
Představil jsem si jak tam jde caligula a byl by ze mne masovej vrah, protože bych ani jednoho neviděl.
A vo vo vo tom je.
Martin Lokajíček píše:Je to jako si někdo nekoupí handsfree ikdyž tráví celou jízdu v autě s telefonem na uchu. Tuhle jsem jednoho takového potkal a byl schopný dávát přednost chodcům přestože měli na semaforu červenou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků