bolek_xj píše:Zrovna na toto téma chápejte moje připomínky v dobré vůli a pomohu, jak budu moci.
Na některé krávoviny na fóru reaguji s větším důrazem. Ale kdo má vychovávat ta nová péra, když staří pardálové tohoto klubu raději mlčí, aby nemuseli veřejně klít.
Tridac píše:Rix píše:Kluci a kde ten Máchuv mlýn vůbec je nemůžu to nikde najít.
Obec Chříč,
mezi Kožlany a Zvíkovec
http://supermapy.centrum.cz/index.php?b ... &poi=2,6,7
GPS
49°58′08.09″ N 13°38′22.25″ E
možno pojmout výjezd povodím Berounky
bolek_xj píše:Navrhuji nové téma " Tlachárna o 8. srazu". Ještě nevíme kde bude, kolik nás bude, jak to bude vypadat a už kroutíme třetí stránku. Do května jich bude sto a důležité informace se snadno v těch sračkách ztratí.
A na tom koupališti už ví, že se jedná o motorkáře?? To je myslím pro majitele zařízení dost důležitá věc.Tridac píše:Prozatím číslo 1 je Rakovník koupaliště.
Rix píše:Kluci mám na sedmý sraz domluvené černé šátky z barevným potiskem sedmého srazu. Jsou to takový ty co se prodávají v armyšopech,ty pirátský. Cena s potiskem vyleze tak na 130 až 150kč. Souhlasíte nebo se na ně mám vy..at.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků