Tomáš Benda píše:joe- tak muj to bude taky prvni sraz- taze snad se potkame , uz se tesim
JOE píše:Tomáš Benda píše:joe- tak muj to bude taky prvni sraz- taze snad se potkame , uz se tesim
A co máš za stroj, já sedlám XJ 900 S Diversion.
Mám tam originál mono Kappa a k němu jsem přišrouboval boční plotny z trubkovýho nosiče. Stavěný podle výrobce je to asi na 5 kg, ale vzadu jsem ho podložil k rámu, takže se ani nehne a vozím tam všechno co se vejde do 48 l kufru a je to bez problému. Jóóó a Jana je ještě o něj opřená. Až bude čas, tak to nafotím a pošlu ti to.Rix píše:Matěji zajímalo by mě co máš na své devitce za nosič a na kolik kg je to stavěný.
bolek_xj píše:To si piš!! Nenabízel jsem to, protože jsem s Matějem o tom nemluvil. Je to takový netopýr. Dělá jenom noční a přes den chrápe.
Ale za sebe říkám, že pomohu, jak budu moci. Do Rakonvíka jezdíme a tak není problém. Pomohu i s trasou, jsem známý trasař ( viď XJelene ) Akorát nikdo neví, jak ta trasa bude dlouhá, občas bloudíme.
XJelen píše:bolek_xj píše:To si piš!! Nenabízel jsem to, protože jsem s Matějem o tom nemluvil. Je to takový netopýr. Dělá jenom noční a přes den chrápe.
Ale za sebe říkám, že pomohu, jak budu moci. Do Rakonvíka jezdíme a tak není problém. Pomohu i s trasou, jsem známý trasař ( viď XJelene ) Akorát nikdo neví, jak ta trasa bude dlouhá, občas bloudíme.
Tak vo tom žádná ...řečený bloudivý jinak na zavírání křižovatek a zastavování dopravy jsme s Matějem kádři
Stačí říct a jsme tamRix píše:A co třeba ti dva divočáci z Kadaňe.Taky by nám mohli pomoci při zabezpečení květnové vyjíždky. Pomůžou nám??????
Rix píše:Kluci zkuste tam někdo vložit webový odkaz na Tyršovo koupalište.Já jsem v práci v Dačicích,píšu to všechno z telefonu a nějak mi to všechno nejde nebo to neumím,copak já vím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník