Jelikož se do fóra začali navzdory optické ochraně registrovat roboti, přidal jsem do registrační skriptu kolonku na doplnění jednoho pořekadla(doufám, že dostatečně známého).
To bohužel ještě ne. GSR se mi líbí a na českym webu jsem o ni moc nenašel tak proto. GSR je pořád docela drahá i jako ojetina...snad jedině z německa, ale nic moc jsem nenašel. Chtělo by to nějaký kontakty. Takže to bude asi nějaká 4V šestka nebo litrové SV.
Dnes cca od 15 do 21 hod nebyl dostupný web kvůli chybě v databázi(že by první hack). Pokud bude mít někdo problém s přihlášením, tak mi může napsat mail.
Sloupeček posledních příspěvků už neodkazuje jen na dané téma, ale přímo na konkrétní příspěvek. To znamená, že po načtení celé stránky prohlížeč odskočí na daný příspěvek. U vícestránkových témat samozřejmě na správné stránce...tedy zpravidla té poslední.
Sloupek posledních příspěvků už ukazuje předměty pouze úvodních příspěvků tématu. Dopisované předměty v dalších příspěvcích stejného tématu přepisuje těmi úvodními, takže už není možné, aby se dva různé předměty týkali stéjného tématu v diskuzi.
Už se vám možná někdy stalo, že jste přišli na forum po delší době a sloupeček s posledními příspěvky byl zaplněn předměty třeba jen z posledního dne. Proto jsem vytvořil stránku [url=prehled_prispevku.php]prehled_prispevku.php[/url] , kde najdete příspěvky za posledních 60 dní. Odkaz na stránku přehledu je vždy i nad sloupečkem posledních příspěvků.
Jo mě taky a proto plánuji udělat jako volitelný vzhled celého fóra něco jako je na http://www.tomsmz.net . Nicméně staré stránky s články jsou stále funkční, jen se k nim musíš dostat třeba přes úvodník nebo http://www.yamaha-xj.net .
6.11. Upravena většina stránek do vzhledu fóra. Krom sekce různé a přehrávání youtube videa.
Při přidávání tagů mi pro změnu vypadl tag IMG, takže se na webu pár dní nezobrazovaly obrázky z jiných zdrojů než z alba. Ale jak se zdá, tak to nikomu nevadilo
Přidána google XJ mapa do levého menu. Z indexu alba odstraněn sloupec posledních komentářů pro větší přehlednost kompletní tabulky. Odstranění neaktivních uživatelů.
Přidání tagu STREAM pro videa ze stream.cz. Přidání tagu FULLALBUMIMG pro velké náhledu obrázků z alba. Údaj zobrazeno u článků nově počítá i s počty zobrazení z fóra a nejenom ze stránky článků.
Asi jste si již všimli změny hodnocení uživatelů dle počtu příspěvků: občasný přispěvatel - 100 a více častý přispěvatel - 250 a více XJ štamgast - 300 a více