lynx píše:Tak už jsem taky doma. Přidám se k poděkování - ten sraz byl skutečně SUPR. Já jsem si přidal ještě pobyt v nádherné Telči. A také s pár silničkama na kterých jsem zase jednou hulákal do helmy - např silnice do Luhačovic nebo z Telče do J. Hradce .
P.S.: pozdravovala vás všechny samozřejmě Petra (servírka). Mrzelo ji, že nemohla v neděli ráno přijít a rozloučit se, ale musela na oční, měla zánět spojivek od večerních blesků, jak každý fotil její výstřih . Při té příležitosti mi zdělila, že jsme doplatili na chladnější počasí - v létě nosí tričko s ještě větším výstřihem , tak snad příště
karlos píše:Drobeček píše:Soubor se všemi logy a to jak tiskovými tak i ve vektorech (pro řezací plotry) najdete zde: http://drobecek.net/soubory/Logo XJ-CZ.zip
Drobečku, já jsem v tom .cdr žádné vektory nenašel a už jsem chtěl jít řezat
LucieXJ píše:nazdárek lidičky. no jasně že to těm dvěma sluší a kdo říká že ne, tak kecá jinak super srázek a hlavně super lidi.tak zas někdy příště
TOMMZ píše:LucieXJ píše:nazdárek lidičky. no jasně že to těm dvěma sluší a kdo říká že ne, tak kecá jinak super srázek a hlavně super lidi.tak zas někdy příště
Jen škoda, žes tam nevydržela i v sobotní večer. Tak příště se polepši jo
mahomaho píše:TOMMZ píše:LucieXJ píše:nazdárek lidičky. no jasně že to těm dvěma sluší a kdo říká že ne, tak kecá jinak super srázek a hlavně super lidi.tak zas někdy příště
Jen škoda, žes tam nevydržela i v sobotní večer. Tak příště se polepši jo
...jo jo. Skoda ze jsi odjela. Mohla jsi vyhrát cenu "nejvzdálenější motorkářka srazu" jsme to pak s klabanem museli vypít sami a to nás neba... a taky ses mohla saunovat...
To mi hlava nebere Přeložte mi to někdo o kolik se tu jedná lidícarodejkak píše:Tak jednak vůbec nevím, kterej ty seš a druhak by mu mohly zatrnout nohy ... všechny
TOMMZ píše:To mi hlava nebere Přeložte mi to někdo o kolik se tu jedná lidícarodejkak píše:Tak jednak vůbec nevím, kterej ty seš a druhak by mu mohly zatrnout nohy ... všechny
Jo mimochodem Carodejkacko jak ti to jde v práci. Poradila sis tam s chlapama?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 105 návštevníků