Bartus píše:Jak jsem slíbil tak plním, tady jsou moje fotky. http://www.bartusfoto.wz.cz/soubory/07/ ... index.html
JimHawkey píše:Hlásím,že já i "Sabina" jsme dojeli v pořádku.i když má nejmilejší na Divi asi dlouho nesedne,páč má uplně bolavé kyčle(prej jsem se na tom podepsal i já-nevím,co tím chce naznačit ).Počítadlo kilometrů se při úklidu do garáže zastavilo na 916Km a tak 150m.což přičítám tomu,že zpáteční cestou jsme se kochali i mimo plánovanou trasu.jinak až stáhnu fotky,tak sem nějaké upnu.díky moc za vřelé přivítání,ač jsme mezi Vámi teprve krátce.super sraz a moc jsem si to užil.
bolek_xj píše:mahomaho píše:Vilto nějak se mě nedaří rozkliknout zvětšení tvojí společné fotografie. Zorazí se mě jen hlava Radegasta. Pačemu nevíš? Jinak po tomhle mojem druhém XJ srazu trochu lituji že jsem ty předchozí dva vynechal...
Taky vidím jen hlavu
Drobeček píše:Chce to asi rychlejší internet. Mne se to zobrazuje jak v IE tak i Firefoxu bez problémů.
Musíte počkat jelikož má fotka 7,7MB a tak to bude chvilku trvat než se vám stáhne.
Zkuste také "reloadovat" stránku možná to pomůže.
Další varianta je kliknout na odkaz pravým tlačítkem a dát příkaz "uložit jako" a stahne se vám do počítače.
Jinak tam opravdu já nejsem, jelikož jsem to fotil a Otis se někam zašil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků