jura píše:ahoj chlapi,chtěl bych se zeptat, chci přejít z jawy na xj 600,ale pořád se nemůžu roozhodnout mezi kawasaki er5 a xj 600, chtěl bych vědět jestli je xj nízkootáčkové, chtl bych motorku která zabírá pěkně odspoda, a ještě na co si mám dát pozor při koupi? je na xj moc když má najeto 45000km? a od kterého ročníků nejlépe koupit? díky moc
Ahoj, jsem dnes nově zaregistrovaný asi měsíc strarý majitel XJ 600 S. Předtím jsem měl 350ku 638, tu mám osatně dodnes. Prodám ji až bude čas. Teď si užívám skvělého XJčka. Zatím mohu jen doporučit, zejména při přechodu z jawiny, trochu jsem se toho bál, ale za hoďku jsem to měl v ruce. Já měl výhodu, že ji koupil v bazaru dotaženou z němec, zavolal kámošovi co se mašinama zajímá, prohlíd mi ji a řekl, že za tu cenu ať ji určitě vezmu. Takže není nad to, pokud tomu moc nerozumím, aby se mi na ni koukl nějakej borec co v tom umí chodit. Ale jak říkám, zatím jsem velmi spokojenej. Týden na to jsem jel na kawi 750 a hlavně mi vadilo, že to má jen 5 kvaltů, jinak na 1 dojem skoro stejný. Vzhledově se mi víc líbí XJ.