Tridac píše:DOS píše:ahoj. Chci přijet, ale bouhžel nejsem schopen takhle dopředu tvrdit, že mi to časově vyjde. No a ve skrytu duše doufám, že se ukáže taky někdo na něčem jiném než jen na Diversionech
A ono existuje také něco jiného????
Jarda_ValMez píše:RADO :Jedu an sto pro-... záloha se platí komu a jak? Hodte na Home page nějaké souhrnné info.... Termín je geniální, týden předtím se jede v Brně tříhodinovka supersportů FIA GT (Aston, Ferrari, Porsche, Lister, Corvette etc) - kdo by chtěl jet se mnou (jezdím každoročně, je to neskutečná palba) můžem na motorkách.....
Je sice pěkné a nás to těší, že se stále hlásíte, ale takoví, jako RADO, OMMZ, Radek Sýkora, Aleš, Onďas, Hanys, Jiřík a HAVLIS asi nečtou fórum dost pozorně. Nic proti "rychločtení", ale zatím mi neposlali na sebe žádné kontakty.
Vedu vás tedy zatím pouze jako informativní uchazeče. Takže myslíte-li to vážně s účastí na Valašsku, hoďte mi jedoho prostého meila s vašim jménem, bydlištěm, mobilem a ostatní info dostanete elektronicky přímo na meil.
Zdarec, Jarda + Petr.
r.sola píše:Zdarec chlapi,
na V srazu jsem bohužel nebyl, nevyšlo mi to pracovně.
Jinak na IV jsem byl.
Jsem přímo z Horní Bečvy a koukám co tam chcete spáchat. Dlouho jsem nebyl na tomto webu. Pokud chcete pomoci vyjednat podmínky nebo nějak pomoci tal jsem plně k dispozici.
Jestli jsem pochopil tak ubytování bude buď na chery, nebo tesle. je tam ještě jeden hotel s chatami a to je byvalý vojenský. Nebo to máte na martě? S některými majiteli se znám osobně a ti druzí zas po nás pořád něco chtějí.
Jinak klaban má mé tel číslo již 2roky možná víc ale ta skleróza a slivovice dělá svéééé
Jinak slivovice a kalvadosu mám pár demižónkúúúú
Nedomluvíme k tomu sele na rožni?
Mohu to zajistit se vším komfortem
Velkej rožeň mám a kámoš to suprově přípravuje
Jarda_ValMez píše:Nějak jsem to blbě vložil. Tady je to znova :
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/251 ... .27KB.html
Jarda
Drobeček píše:SAMOLEPKA a vlastně také oficiální logo 6. XJ srazu
námět: ty klucí jedni Valašský :lol:
graf. úprava a realizace samolepek: Drobeček
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků