peno sa hlasi dorazil pred chvilou v poriadku zivi zdravy i daka ta prehanka ma chytila. Mrzi ma ze som sa vcera len tak na rychlo rozlucil ale aj tak som si to s vami uzil a nakolko do tych casti ciech moc nechodim odbehol som pozriet jednu kamaratku. Dufam ze som uz az tak o vela neprisiel.
Nakolko som co to pospal a vyrazal som az okolo 12:30 tak som si to rubol po dialnici.
Dost ma vsak prekvapila spotreba mojho pne nalozeneho xj. frcal som ju celu na sestke s plnym plynom a cucla mi zhruba 7,2 L na 100 km co je rozdiel oproti ceste ktoru som absolvoval v piatok kde sme sice frcali priemerne 90 a cucla si nieco okolo 4,8 . Tento rozdiel bol pre mna jak prekvapenim tak sklamanim lebo moje maximum doteraz bolo len cosi okolo 6,3 L ak si dobre pamatam a to som ju dost trapil tak neviem ci ten benzin slovakom riedite alebo je to normalny jav pri mojom odpore vzduchu (na nadrzi som teda nelezal)
Isiel som od usti nad labem kde ma asi 100 km sprevadzal chalanisko na kawe no v prahe sme sa pozdravili a oddelili.
Po vyjazde z prahy som chytil trojicu rakusanov medzi ktoru som sa zamiesal a chvilku tahali spolu no oni potom spomalili ale co cert nechcel sme sa stretili na benzinke. Tymto dakujem vsetkym za spolocnost pri cetovani.
Dufam ze sa vam ostatnym nic nestalo okrem pravdepodobnej otrave alkoholom
tesim sa na dalsi zraz .