od zbynek » 10.03.2009-11:28
Romo, tak se nedurdi :-)
Já to dělal tak, že jsem vždycky napsal maila s popisem co potřebuju a víceméně obratem jsem dostal odpověď s cenou a katalogovým číslem. Pak mne začalo zajímat s kým to vlastně komunikuju a do krámu jsem se vypravil osobně. No a dopadlo to tak, že jsem směnil v tu dobu nejčerstvější mapy pro iGo za pdfko s katalogem ND (visí i někde tady v manuálech) ;-)
Ještě jedna věc: máš jistotu, že vše na motorce máš originální a tovární? (bez ironie a rýpání, čistě ze zvědavosti) Ty Nissiny, co je mám v záloze jsou např. na větrané kotouče (jako má eFko vzadu), takže až je budu chtít použít tak jedině jako celek. Takže je mi jasné, že mi na ně Yamaha nebude moci prodat ND. Rozumíš mi? Proto je nelepší udělat si s technikem dobré vztahy (a jak tu zmínil Bartus motofaktor, tak tam není problém) a řešit ND na stařenky pokud možno se starým dílem v ruce. Aby sis neobjednal něco, co pak nebudeš moci použít. A věř, že není problém sehnat díly ani na rok 1980, jenom to nebude do druhého dne, ale třeba do týdne.
Internet je dobrá věc, ale jen v určitých mezích. Doufám, že se potkáme osobně :-)
Too Old to Rock And Roll, Too Young to Die