podle mých zkušeností si Moto Lhotský účtuje aktuální cenu 1:30. Údajně vozí i zboží v akci.
Až budu objednávat balík tak se ti ozvu, jak jsem ti psal. Můj balík je 1:28 a podíl na poštovným a poplatku za složenku.
TOMMZ píše:podle mých zkušeností si Moto Lhotský účtuje aktuální cenu 1:30. Údajně vozí i zboží v akci.
Až budu objednávat balík tak se ti ozvu, jak jsem ti psal. Můj balík je 1:28 a podíl na poštovným a poplatku za složenku.
To myslíš jako kurs eura:koruny 1:30 ??
XJelen píše:Teda jestli se vám vyplatí jet do Louis 330km, tak jsem asi břídil, mám to 260km a přijde mi to už daleko na to abych tam jel nakoupit.
XJelen píše:Úhrada předem je pro všechny objednávky mimo německo a pro neregistrované zákazníky. Platba předem z české banky obnáší i poplatky za obě banky (na účet Louis by měla dorazit čistá částka podle objednávky). S poštovným bych radši počítal kolem 30€, mě to tehdy spočítali na 35€ a málem mě vodvezli. Takže pokud jsi neobjednal opravdu velkou pecku s pořádnou slevou, tak potěš koště. Daleko jednodušší je pro mimosudetské využít služeb některých našich obchodníků a radši jim nechat nějakou marži.
Kdysi v Liberci fungoval Jirka Svatoš, kterej to objednával pro čechy a pak to tu rozesílal. Bohužel Louisovi se to nelíbilo a udělal tomu rázný konec.
...mimo věcí, které najdete přímo na prodejně, jsme schopni zajistit i jakékoliv zboží z katalogů Louis, Highway Hawk a Büse.
U těchto společností jsme schopni zajistit dodání Vámi vybraného zboží za ceny, uvedené v katalogu, tedy bez dalších příplatků.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 103 návštevníků