TOMMZ píše:.. XJ stíhalo i ve dvou
Houba píše:TOMMZ píše:.. XJ stíhalo i ve dvou
No, až mě jí chuděry chvilkama bylo líto, jak jsem jí připaloval koudel .... Pro mě to bylo svižné až až. Takhle nejezdím ani za světla a sám
Ale co jsem si všiml, tak maho nijak nešlape na brzdy, pokud to není třeba, takže jsem jen udržoval odstup a rychlost. A musím si pochválit batůžek za to, jak se držela při brždění
Jinak, je to o přizpůsobivosti. Chápu, že jet za litrovýma motorkama, když se chtějí vyblbnout a za každou zatáčkou jedou naplno a umí to, je na XJ problém, ale XJ je motorka, která má rozsah od chopper-kochací po slušně svižnou jízdu (tak do 120-130km/h). Záleží, jestli má takový rozsah taky řidič - tedy je-li schopen a ochoten jízdu přizpůsobit.
codyk píše: a zejména mezi dědinkama , který snad ani na mapě nejsou ... takové to malé objevování
Michal píše:Hoy!
Já si tedy jízdu ve skupině ať je tam silnější, či slabší motka moc neužívám, bo levým okem zírám do zpětného, co ten za mnou a pravým na zadní světlo toho přede mnou.
Bartus píše:a co enduráci?
Radimathor píše:Neni to lehký jet s kochařema, ruce bolej, za krkem jak sviňa a hlavně potom ty řeči - viděls na tom kopci to a to to bylo hezký . Hmm nějak tu hlavu do těch výšin ani nezvednu takže vidím kulový . Asi koupím na srazy opět starý zlatý nezapomenutelný XJ
daket píše:Radimathor píše:Neni to lehký jet s kochařema, ruce bolej, za krkem jak sviňa a hlavně potom ty řeči - viděls na tom kopci to a to to bylo hezký . Hmm nějak tu hlavu do těch výšin ani nezvednu takže vidím kulový . Asi koupím na srazy opět starý zlatý nezapomenutelný XJ
za to můžeš jet strááááášně rychle a na kolínko. To kdybych udělal já tak to nebude jenom kolínko ale přes přes všechny hrby na těle. Raději se budu jenom kochat.
Radimathor píše:Mělo to být na pár dnů pod stanem, jenže k naší lítosti kvůli sjeté zadní gumě u Hrošíka jsme to museli ukončit, ovšem stálo to za to
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků