Trošku srandy

Trošku srandy

Příspěvekod sjirka » 26.08.2005-20:27

Muslimská záhada

Všichni se diví že muslimští teroristé neváhají a spáchají sebevraždu.

Podívejme se na to!

Žádnej chlast, žádná pařba, žádné disco, bary, restaurace, žádná
televize,žádná zábava, žádnej sport, žádný pořádný žrádlo. Místo
oblečení prostěradlo, místo kšiltovky ručník. Neustále poslouchat
skučení chlapa na věži. Pětkrát denně klekat na bolavý kolena.
Tahat sebou špinavej ručník na modlení.
Alláh je s tebou i na hajzlu při honění.
Nesmíš se holit. Tvá žena si ji nesmí holit.
Nesmíš flirtovat s kočkama na ulici. Šukat můžeš až po svatbě.
Nevěsty ti vybere někdo jiný, škaredý, který tě nevzruší.
Ženský, který sis vzal se nesnáší a vybíjí si to na tobě a navíc jsou
hysterky, chodí oblečeny do pytle a musí mít neustále závoj.
Všude samej písek a sucho v tlamě.
Slunko pálí na hlavu.
Vypadáš jak cigán.
Sžíráš se závistí k Americe.
To je život? To radši smrt. A hurááá na to.
A vzít sebou co nejvíc těch prasat, co se mají líp než já.

!!!!!!! TAKŽE O ŽÁDNOU ZÁHADU NEJDE !!!!!!!
sjirka
XJ štamgast

Images: 79

Příspěvekod TOMMZ » 12.09.2005-09:49

Chlap stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj opodál mává blondýna a mile se usmívá...
Docela se diví, že zrovna k němu by se hlásila taková kočka... Přesto jde
k ní a aniž by tušil, kam ji zařadit, říká: "Omlouvám se, ale my dva se
známe??" Ona na to: "Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš
budete otec jednoho z mých dětí..." Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a
vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný: "Sakra," říká "to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé pánské jízdy den předtím, než jsem se oženil?? Ta, kterou jsem ošukal na kulečníkovým stole, zatímco mě můj kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatýho celeru???" "Ne," odpoví žena, "já jsem třídní vašeho syna..."

První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka, Sakiro Suzuki z Japonska. Hodina začíná a učitelka se ptá:"Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii Ameriky?" "Kdo řekl: 'Dejte mi svobodu nebo mě zabte?'" Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku: " Patrick Henry 1775 ve Philadelphii." "Výborně Suzuki, a kdo řekl: 'Stát je národ a národ nesmí zhynout?" Suzuki se postaví: "Abraham Lincoln 1863 ve Washingtonu." Učitelka se podívá na žáky a říká: "Stydím se za vás, Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!" Zezadu se ozve tichý hlas: "Polib mi prdel, zasraný Japončíku!" "Kdo to řekl?" zvolá učitelka. Suzuki zvdne ruku a bez vyzvání odpoví: General McArthur 1942 na Guadalcanalu, a Lee Iacocca 1982 při valné hromadě firmy Chrysler." Třída je zcela ticho jen zezadu se ozve: "Je mi z toho na blití!" Učitelka křičí:"Kdo to byl!" Suzuki odpovídá okamžitě: "George Bush senior japonskému premierovi Tanakovi v průběhu oběda, Tokio 1991." Jeden ze studentů se postaví a otráveně řekne:"Vyhul mi!" Učitelka hystericky:"A dost! Kdo to byl teď?" Suzuki bez mrknutí oka:"Bill Clinton Monice Levinsky, 1997 ve Washingtonu, Oválná pracovna Bílého domu." Další ze studentů se postaví a zařve: "Suzuki je hromada sraček!" A Suzuki opět klidně:"Valentino Rossi při Velké ceně motocyklů v Brazilii 2002." Třída zcela propadne hysterii, učitelka upadá do ,bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel: "Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!!" Suzuki:"Vladimír Špidla ministru financí při předložení státního rozpočtu, Praha 2003."
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Zpět na Jen tak