Tak když už to dědek vykecal tak se teda veřejně přiznávám... Ano prodal jsem modřenku a čekám na váš soud.doma už jsem jedno kolo vyhrál. Mamina také o ničem nevěděla (taky jsem si vyslechl svoje ) a teď je řada na vás.Na svou obhajobu pouze dodávám,mám stále Yamahu (ale TDM). A chci-chceme i nadále zůstat mezi vámi.
aaaale tak jo teda, já ti to prominu hele a fotku nám neukážeš? Jako na srazu po 250kilometrový sobotě, kdy nás s Esťou bolely z XJ fest prdele, nám kamoš půjčil TDM a to bylo jak když sedneš do vaty. Měkoučká, na cestování asi v poho. Akorát bych měl strach že z toho dostanu po sto kilácích mořskou nemoc jak se to hompe.
Ahoj Pepíno,já když jsem prodal XJ tak jsem ani žádost o odpuštění nevznesl a bylo to taky v pohodě, takže bych s toho strach neměl.Ono jde taky o člověka ne jenom o motorku tak nezbývá nic jiného než
Tady děda. Já teda nevím ještě jak se zachovám ?! Hezký chlap na hezké motorce ,to je vražedná kombinace! To bude pro mne velká konkurence . Možná to spraví dobré pití Pepiku A pak se ukáže co stebou dál!! Znáš to charaktér je charaktér! No ,ale když ti odpustila mamka tak já po tom dobrém pití taky.
To Chose: sviňárny neodpouštíme. Ale jestli je to motorka, která se ti líbí a ještě s ní budeš schopen přejet práh ve vratech v Horním Bolíkově, tak je všechno v pořádku.