Jak pevný je zámek řízení?

Jak pevný je zámek řízení?

Příspěvekod OTIS » 18.06.2007-11:25

Viz video 1. http://www.kradez-motorka.wz.cz/

S-kaři, kdo ví jak ten zámek funguje, resp. jaký materiál drží tu sílu? U verze N je to jasné - ale že by se to dalo takto lehce urvat se mě nějak nezdá.
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 18.06.2007-12:46

No já teda myslím, že zase tak lehce to urvat nešlo. Zámek řízení je taky podle mě jen nouzovka když chci třeba někam na oběd a zaparkuju na rušném místě. Přes noc a na delší dobu bych to 100% omotal řetězem skrz na skrz.
Anonymous

Příspěvekod lynx » 18.06.2007-12:53

No je to jenom jeden svár, kousek měkého plechu a Suzuki :D . U mašiny jsem neměl důvod to zkoušet, ale škodovky jsem zamykání volantu, i s mojí podprůměrnou silou, utrhl celkem bez problémů. Zrovna tak páku na volant. Jinak se ale živím naprosto poctivě :lol: :lol: :lol:
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 18.06.2007-15:15

pozera sa na to velmi zle :( ... uff
este ze mozem radku nechat v garazi a aspon trochu toho hnupa zdrzim v pripade ze sa o nu bude moc-moc snazit
ja by som za kradeze sekal ruky... etika-neetika...
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.06.2007-16:36

lynx píše:No je to jenom jeden svár, kousek měkého plechu a Suzuki :D . U mašiny jsem neměl důvod to zkoušet, ale škodovky jsem zamykání volantu, i s mojí podprůměrnou silou, utrhl celkem bez problémů. Zrovna tak páku na volant. Jinak se ale živím naprosto poctivě :lol: :lol: :lol:

Hajzle :lol: počkej... :lol:
jinak Bandit má zámek řízení stejnej u S i u N ve spínačce. Týpek to evidentně nedělal poprvé :roll:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 18.06.2007-17:37

Taky bych řekl, že ten zámeček v řízení nebude moc velká překážka pro zloděje :evil: Samozřejmě je mi líto majitele, ale já parkuju motorku přímo 4 patra pod sebou v garáži jištěnou alarmem s peagerem a ještě motku omotám řetězem :!: Že mu ji sledovala kamera, je sice hezký, ale pokud nikdo nonstop nesleduje monitor a nezalarmuje poldy, tak je to celkem na h..no...
Snad toho hajzla někdo pozná a práskne ho :twisted: :!:
Anonymous

Příspěvekod karlos » 18.06.2007-17:55

Nevím jak je to s pevností zámku řízení, ale tak jak je to video natočené mě to připadá až moc naaranžované.
1, dokud by šlo ještě vidět do obličeje, tak to kamera nezabere.
2, i kdyby na jeden svár a malý zámek, ta vyvinutá síla se mi zdá celkem malá (řídítka zas taková páka nejsou)
3, jelikož jsem do zabezpečovaček dělal, tak i ten nejblbější software před 10 lety měl vidět datum a čas (tady nějaký Auto date)

A když už bych ten zámek překonal, určitě bych se nešel převlékat a vracel se pro mašinu. Spíš bych ji hned vytlačil ven.

Moc tomu videu nevěřím.
Kdo to nikdy nezkusil, tak neví, o čem to je...
karlos
častý přispěvatel

Images: 5

Zpět na Jen tak