Bluetooth Headset v prilbe?

Bluetooth Headset v prilbe?

Příspěvekod Anonymous » 30.04.2007-17:52

Ahojte,

trochen ma trápi, že keď jazdím, tak práve v tom čase ma furt niekto zháňa a vždy musím volať späť, alebo občas kým si to všimnem, tak prejde pár hodín.

Dnes som si kúpil BT Headset BH-207 od Nokie, pretože sa mi z Nokiáckych zdal najmenší. V prilbe je to výborne počuť, ale trochen to tlačí. Keď si dávam prilbu dole, tak si ten Headset ztrhnem z ucha. No vela miesta tam nie je.

Má s týmto niekto skúsenosti?

M.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 01.05.2007-13:03

Děkuju pěkně, musíš na telefonu nastavit automatický příjem, čímž si znemožním volbu nepřijmout hovor, což je pro mě neppřijatelný. Navíc si nedokážu představit, když by měl telefon zadrnčet někde v serpentinách a ještě někomu vykládat, že teď nemůžu, že zavolám později. Zavolám později rovnou a bez stresu.
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 01.05.2007-13:52

Já mám telefon v náprsní kapse uvnitř bundy, tak že když někdo volá, cítim jak vibruje a můžu dotyčnýmu zavolat, až zastavim :!: Jak píše XJelen, neumim si představit, že pojedu v provozu na motorce a ještě se do toho budu vykecávat s někým po telefonu :shock: to si myslim že neni moc dobrej nápad. HANDS máš sice FREE, ale nezapomeň že hlava musí myslet na jízdu a na to co se děje okolo tebe :!:
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.05.2007-07:22

A ako to potom riešite, keď idete autom? To tiež zastavujete?

Mne išlo len o to, že ak to budem mať v lete volnejšie, tak by som nešiel autom do práce, ale na moto. Nebyť zastihnutelný a volať každému stále späť ... nie som s O2 zas až taký kamarát ... ale je to každého vec. Mne išlo len o to, že či to niekto skúšal a či s tým má niekto skúsenosti. Tak ak budem prvý, tak skúsenosti nazbieram, a poreferujem.
Anonymous

Příspěvekod OTIS » 02.05.2007-08:16

V autě bych zapnul hlasitý odposlech na mobilu.

Zkušenosti s tím nemám, ale pokud vím prodávají se HF určené do helmy, případně helmy, které mají systém už integrovaný. Třeba: http://autosedacky.motodum.cz/Helmy/428 ... -174-.html

Kdybych to řešil já, tak koupím klasické HF sluchátko na 70 Kč :wink:
To myslím tlačit nebude.

Obrázek
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Anonymous » 02.05.2007-09:53

dobko píše:A ako to potom riešite, keď idete autom? To tiež zastavujete?

Ne, ale auto má čtyři kola a na telefon ve stojánku vidím a buďto to vemu nebo nevemu. Je velký rozdíl mezi řízením auta a motorky (myslím v soustředění), mě to přijde stejný, jako bys chtěl telefonovat na lyžích dolů po červený. :D
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 02.05.2007-21:05

Když HF tlačí, tak je řešení. Viděl jsem to v TV. Necháš si za uchem vyvrtat do květáku jamku, jako pro ten kochleární implantát, co mají hluší, a do jamky si dáš BT. Vyslím, že se s tím můžeš i potápět a to se vyplatí. :lol: :lol:
Anonymous

Zpět na Jen tak