takže ať se nenudíme zase jedna fotka kdo by to tak asik moh byť ,doufám že to vydrží dýl jak minule a pro změnu půl litra slivky(odleju kvalitu podle toho kdo vyhraje )to byla sranda zasvěcení ať mlčí
no teda nevím jestli vydrží dojara,ale uvidíme to se u nás malokdy stává to by sme museli byt jak u Jelínka a mět boxy ale aspoň na deset západů ale určitě bude lepší jak z tama
tak a máme tu další záhadu.Čípak je to nová motyka a nenech te se zmýlit tím baťůžkem su zvědavý estli to někdo uhodne a jestli to někdo pozná tak by si to moh nechat chvílu pro sebe ať to není tak jednoduché
Vašku, tak přece se ti to povedlo? Jsem to říkal že bawo má už kde kdo tak si koupím stroma Jinak o víkendu jsem na stromíku dal prvních letošních 100km musím říct "bůh žehnej tomu kdo vymyslel cestovní enduro"
PIG píše:A nebo ne, mohl by to mít Pavel (co měl to Xj s Pavikem) psal cosi o vyjížĎce a radosti z jízdy a takový slogan má právě BMW jestli se nepletu
Tak jsem tě dostal ,ten slogan jsem napsal schválně já to nejsem i když RT mam .Sám taky nevím kdo to je
Mezi Krnovem a Albrechticemi jsem potkal žluté XJ Div. Neotáčel jsem to, ale pak jsem ho viděl brát benál nabenzínce na Albrechtické ulici a pak jel kolem mě směrem Albrechtice. Stál jsem u branky mého baráku a rychle chtěl otevřít a stopnout ho. Co čert nechtěl- můj kluk stál vedle mě a jak jsem otvíral branku, tak jsem mu pod ní přicvakl nohu. Začal bečet a v tu ránu bylo xj pryč. Nezná ho někdo?? Na mapě široko daleko nikdo není!!!