od zbynek » 28.12.2009-20:29
Předesílám, že toto je můj první a poslední příspěvek k tomuto tématu:
Obecně nemám, co bych do fora psal, motorka je zazimovaná, žádné technické trable mne (bohudík) netrápí a abych tlachal o tom, kdo dnes ještě vyjel, kdo už nevyjel, co kdo dostal k motorce pod stromeček, jaké je na kterém konci republiky počasí a kdoví o čem ještě, tak to tu bude vypadat jako na motorkářích.cz. A zase to bude špatně. TOMMZovi se (předpokládám) nebude líbit jak mu zaplňujeme webový prostor a někteří členové (oprávněně) odešlou tlachala (tedy i mne) do.... patřičných mezí. Jak už tady padlo, pokud je někde souběžný "běžně kafrací" kanál tak zde na foru se bude probírat pouze striktně technika a problémy s ní. A až s přicházejícím začátkem sezony se rozběhne i diskuze KDY, KAM, s KÝM a KUDY...
Durdit se na přelomu roku, ve víceméně vládnoucí zimě kdy motorky z 90% spí, nad tím, že je tu nějak málo příspěvků a ještě jsou o ničem, tak to zavání provokací.
Ano, na bolka s lynxem jsem vyběhl, nesouhlasil jsem (a stále ještě nesouhlasím) s jejich postoji k (nejen mladým) tazatelům co buď nemají peníze na značkový servis nebo to prostě jsou věcí neznalí a kolikrát se zeptají blbě. V tom případě je jediná správná reakce věcně vyjádřit svou radu k nadhozenému problému a zdržet se případných dehonestujících poznámek a pojmenování do PatMatů, píčusů a já nevím čeho všeho.
Nikdy a nikde jsem nesnižoval ničí (natož bolkovu či lynxovu) technickou úroveň a zkušenosti, naopak, bolkova videa jsou velmi inspirující (např. jak dělal přední šavle).
Takže máte dvě možnosti: buď forum uzamknete jenom pro ty, co servisují v Yamaze a zpětně to doloží třemi po sobě jdoucími fakturami, anebo... eh, co já vám vůbec radím, ti zasloužilí mají rozumu svého dost (myšleno nejen ironicky) a ti druzí si cestičku k zásluhám a zkušenostem prošlapou sami....
Asi tak.
Všem (bez vyjímek) přeju do Nového roku aby byl lepší než ten letošní a aby se z každého motovýletu v pořádku vrátili domů.