. Že v zákoně to není zakázáno, ale v praxi takového řidiče pojišťovny považují při nehodě za viníka. Píšu jen to co sem zaslechl a nevím co je na tom pravdy...
. Že v zákoně to není zakázáno, ale v praxi takového řidiče pojišťovny považují při nehodě za viníka. Bartus píše:Ten pořad poslouchám pravidelně a pokud si dobře pamatuju, doslova tam řekli totok : " Není to nikde zakázáno, ale policajti vás můžou dostat na předpis, že řidič se má za jízdy plně věnovat řízení. " Nevím jaký má to být rozdíl oproti autu jak tu už napsal Tomáš, mi to příjde jako kravina. Navíc to by tě museli přímo chytit s těmi sluchátky.
Tomáš Benda píše:to je divny- dyt v aute taky muzes poslouchat hudbu za jizdy, ...
David Houda píše:Já stojím za názorem že sluchátka mohou odvádět pozornost od řízení a navíc už samotná helma dost izoluje zvuk a když si do uší postíte ještě muziku tak je dost možné že třeba přeslechnete houkající sanitku, hasiče, atd. Jinak je samotná jízda na moto pro mě požitek který nemusím nijak přitvářet. Prostě se na moto nenudím. Je to ale můj osobní názor a nechci nikomu nic vnucovat.
Hudba pěkně do ouška má řvát třeba na fesťáku s pivem v ruce a ne v provozu za řidítkama. Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz a 1 návštěvník