Umí to někdo dát do kupy?

Umí to někdo dát do kupy?

Příspěvekod Anonymous » 29.05.2008-22:38

Ahoj, mam takovy mensi problem...
Na aute si udelam vsechno, ale na motorku se bojim. Jde mi o to, jestli tady nekdo z vas dokaze prejit (sestelovat) ventily a vymenit leve gufero na predni vidlici, ptz tece...popripade obe a novy olej. A to uz bych chtel asi moc, ale kdyby mel nekdo manometry, tak i synchronizaci a podtlaky karburatoru. Radsi dam vydelat nekomu z vas nez drahym servisum.

A nechci slyset pripominky na moji zkusenost... :D :D
Proste se hrabat v motorce nechci a radsi sverim zkusenejsim a schopnejsim. Ani na to doma nemam moc prostoru a naradi. U nas jsou vylozene nouzove podminky... :(

Jinak jsem z MB a pokud by o to mel nekdo zajem, do okruhu 100km klidne prijedu...Treba v ramci vikendoveho dne nebo proste po domluve.

Diky, diky, diky. Treba mail : karel.volf@centrum.cz , tel. : 723 476 159
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 30.05.2008-06:37

Anebo kdyby nekdo vedel o nejakem spolehlivem a kvalitnim servisu v tom okoli 100km, tak byl bych taky velice vdecen za nejaky tip. Nevim proc, ale proste ty nasi Yamaze neverim, nemuzu si pomoct
Anonymous

Příspěvekod Mira XJ » 30.05.2008-07:02

Umím,ale středočeský a jihomoravský je docela dost od sebe. Není to hokna na jeden den. Ale pokud bys to v pátek dovezl,tak v nedělu by to mohlo být.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Příspěvekod Anonymous » 30.05.2008-09:18

Co máš proti MMB? To mě zajímá...
Anonymous

Příspěvekod lynx » 30.05.2008-11:57

Ventily ti nikdo doma neudělá - nemá podložky (Míra se nepočítá, to je profík :D ). Budu se opakovat, ale klidně to dej k Ulrichovi do Staré Boleslavi nebo Kauckému do Ovčár (odkaz tady je) oboum plně důvěřuju.
lynx
XJ štamgast

Příspěvekod Anonymous » 03.06.2008-15:40

Tak uz mam dojednany termin u Kauckeho na vase doporuceni...Kdyz jsem mu rikal, co vsechno chci (serizeni a synchronizace karburatoru, serizeni ventilu a vymenit gufera vepredu na vidlich, ptz leve tece a novy olej) tak rikal predbeznou cenu tak 4000...

To Chotis : Kdyz jsem jim rekl ty same pozadavky, tak predbezna cena byla 6000, treba delaji dobre, ja u nich jenom menim olej, ale jsou proste drahy...Negativni zkusenost s nima nemam
Anonymous

Příspěvekod Anonymous » 03.06.2008-15:59

Tak to asi podražili nebo co :oops: Loni sem u nich byl na seřízení karbeců, ventilů, výměny oleje v tlumičích, přezutí pneu, výměna zadních destiček a výměna ložisek v předním kole, cena 4700...
Anonymous

Zpět na Jen tak