Zbytečné příspěvky

Vše o chodu "XJ klubu"

Zbytečné příspěvky

Příspěvekod TOMMZ » 17.12.2007-02:04

Poslední dobou se na fóru vyskytlo několik málo bezpředmětných příspěvků, které jsem vymazal.

Pod pojmem bezpředmětné příspěvky mám na mysli příspěvky, které se netýkají motorkářské tématiky nebo nejsou pro tento web jiným přínosem.
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod Anonymous » 17.12.2007-08:41

Ahoj, jelikož nejsem programátor a i vytváření webu jde zatím jaksi mimo mně, netuším jak je to případně složité. Ale nešlo by upravit přehled posledních příspěvků tak, aby se k danému tématu objevoval pouze jeden odkaz, kdy by se měnil pouze čas odeslání a pořadí? například teďka koukám a jso zde odkazy pouze na Zimní sraz a pokud mně zajímá i poslední reakce na něco jiného musím to celkem "složitě" hledat ve fóru.
Tohle není kritika ale návrh. 8) Asi by to mělo být v připomínkách k webu, ale tady to vře.
Anonymous

Příspěvekod TOMMZ » 17.12.2007-09:22

Jak potom poznáš, že ten poslední příspěvek jsi ještě nečetl? Řešením by bylo nějaké označení jako je tomu normálně na fóru, ale to bych pak dělal dvě fóra :lol: a pak jsem ještě nepřišel na to jak to funguje. Každopádně nahoře na stránce posledních příspěvků si můžeš nastavit za kolik dní je chceš vypsat. Myslím, že 60dní už je docela dlouhá doba.

Pokud tě nějaké téma opravdu zajímá, tak doporučuju použít sledování. Pokud potom na téma někdo zareaguje, dostaneš jeden e-mail o tom informující.
TOMMZ
Site Admin

Images: 1515
Kraj: Praha
Typ XJ: Thundercat
Rok výroby XJ: 2000

Příspěvekod OTIS » 17.12.2007-09:48

Od počátku je tady toto:
Obrázek

Stačí na to při každé návštěvě kliknout a nemusíš nic složitě hledat :wink:
OTIS
XJ veterán

Images: 1863
Kraj: Jihomoravský
Typ XJ: 600N
Rok výroby XJ: 2001

Příspěvekod Bartus » 17.12.2007-10:03

Martin Lokajíček píše:Ahoj, jelikož nejsem programátor a i vytváření webu jde zatím jaksi mimo mně, netuším jak je to případně složité. Ale nešlo by upravit přehled posledních příspěvků tak, aby se k danému tématu objevoval pouze jeden odkaz, kdy by se měnil pouze čas odeslání a pořadí? například teďka koukám a jso zde odkazy pouze na Zimní sraz a pokud mně zajímá i poslední reakce na něco jiného musím to celkem "složitě" hledat ve fóru.
Tohle není kritika ale návrh. 8) Asi by to mělo být v připomínkách k webu, ale tady to vře.

Kdyby jsi si pořádně procházel forum tak víš, že už asi 2 měsíce funguje tlačítko Přehled posledních příspěvků, kde si můžeš zobrazit příspěvky až za posledních 60 dní. Takže ne jen těch cca 10 co jsou vždy pod menu. Takže nic složitě nehledej :wink: To tlačítko je právě ten nápis Přehled příspěvků :D[url]prehled_prispevku.php[/url]
Pozdrav z černé díry
http://www.bartus.eu

Sedím na stromu a nejsem dřevorubec :-)
Bartus
XJ štamgast

Images: 162
Kraj: Moravskoslezký
Typ XJ: Suzuki DL1000 BMW 1150 GSA
Rok výroby XJ: 2005

Zpět na "XJ klub"