Chotis píše:Už jsi někdy viděl, že by lidi přemýšleli? Připadá mi to jak u blbejch, takže ty žárovky budeme vozit stejně dál, jen to nebude v zákoně a kdejakej vykuk se na to bude při kontrole vymlouvat... Připadá mi to asi tak stejný, jako kdyby zrušili povinnost vozit lékárničku, ale v zákoně by zůstalo, že neposkytnutí pomoci je trestnej čin a zařiďte se podle toho... Místo aby zákon hovořil jasně, tak to komplikujou čim dál víc...
V autoškole mě jízda s instruktorem naučila třeba jezdit ve dvou. Měl asi 100kg a byla to pro mě docela škola, tim spíš po Praze, kde je jedna křižovatka za druhou. Věřim, že lidi, co to dělaj na vesnici tohle neznaj... Nehledě na docela jasnou nevýhodu - když ten žák pojede kam nemá, co instruktor udělá? Může tak akorát řvát do mikrofonu: Brzdi! ...
Ale tuším, že je stejně jedno, co tady píšu, stejně to všechno bude podle tebe špatně... Kažopádně, za mě jsou to oboje pěkný kraviny, který stav věcí jen zhoršej... Místo aby se řešily problémy, vrtá se do věcí, který léta fungujou, bohužel dlouhodobý obraz našeho zákonodárství...
lynx píše:Já beru za pozitivní, že Tridac dělal instruktora autoškoly . Ten kluk je skutečně multikulti. Ví někdo o oboru, který nedělal?
Zpět na Úřady, Legislativa, Pojištění
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník