Pokles výkonu po servisu

Pravidla fóra
Zkuste využít funkci hledat před přidáním nového dotazu. V případě nového dotazu/příspěvku vždy na začátek uveďte přesný typ a ročník XJ, ke kterému se dotaz vztahuje!!!

Pokles výkonu po servisu

Příspěvekod Anonymous » 21.03.2010-20:02

Zdravím kolegy sedlající xj ! Mám na vás tech. dotaz. Na xj 600 začínám už 3 sezonu a zatím bez problemů. Před 14 dny jsem ji dopřál předsezonní servis: podlaky karburátorů, ventily, olej atd. Po vyzvednutí jsem ji projel a zpozoroval snížení výkonu nad 4000 ot. a cukání při pokusu o akceleraci. Při neutrálu se chová úplně normálně a nechá se i vytočit do otáček bez problémů. Žádná hadice palivové soustavy nebyla skřípnutá. Napádá vás nějaký jiný důvod? Prosím poraďte. Díky a přeji všem bezva sezonu bez nehod. David
Anonymous

Příspěvekod Hynek » 21.03.2010-21:45

Ahoj ,nehejbali ti s výškou hladiny paliva v karburátorech?Vypadá to na nízkou hladinu.
Hynek
občasný přispěvatel

Images: 6

Příspěvekod Jiri BN » 22.03.2010-07:44

Pokud ti dělali na karburátorech jen synchronizaci a nehýbaly se směsí tak problém bude v špatně nastavených rozvodech. Vem motorku a zajeď zpátky do toho servisu a nenech se odbýt tím, že je to v pořádku.
Napiš pak jméno toho servisu ať se ví kam nejezdit.
Jiri BN
XJ štamgast

Images: 10

Příspěvekod Mira XJ » 22.03.2010-21:37

Na rozvody bych se podíval asi až na posledy. Už jsem řešil xjčko - někdo tady z fora a měl rozvody posunutý o zub a nešlo to ani nastartovat - jen to občas střelilo jak z děla. Toto vypadá na karburátory.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Příspěvekod Anonymous » 23.03.2010-09:40

Zdar chlapi, myslím, že tou výškou hladiny v karburátorech by to mohlo být. Pak mě ještě napadá, že by tam mohl být problém v palivovém filtru nebo pal. kohoutku. A co airbox? Může tam být něco špatně? Určitě to je nějaká prkotina. Díky za rady. David.
Anonymous

Příspěvekod Mira XJ » 23.03.2010-20:01

Čoveče koukl jsem se do své věštecké koule a nic. Normálně dneska nic. Zkus zajít do servisu a říct jim tam - hele nad 4000ot nejede zdechá kucká,střílí -nevíte čím by to mohlo být.
To mám z toho života jakej vedu, to mám z toho s kým se tahám!
Mira XJ
XJ štamgast

Images: 0

Zpět na Motor