Rix píše:cena je asi 1400Kč
Racek píše:Hoši dík za rady a odkazy , zkusim to nejdřív nějak rozchodit a když to nepude tak holt budu muset objednat noví no , tak se na to zejtra dopoledne mrknu...
Teď nemůžu , znáte to ...pátek po šichtě...
bolek_xj píše:Lanka se třepí vždy od konců.
Jestli je vidět nějaká změna na koncích, vyměňte je.
Lanko v celku bez bovdenu je píč.ovina, jak chceš koncovku prorvat bovdenem.
Racek píše:Tak sem se konečně dokopal na ty lanka , samozřejmě to vracecí bylo jen na dvou fousech dole u karburátorů , tak sem ho vyhodil a nechal jen tahací , šak na třipade bylo taky jen jedno .
Já vim , ... ,, počkej až se ti...atd , ale nevidim pádnej důvod aby tam vlastně bylo , snad jen proto že vymezuje vůli na rukojeti , kde je pak trošku vakl při volnoběhu , tak že de trošku rukojeť jako by do mínusu , ale to sem vymezil tim šestihranem s kontramatkou na bowdenu , teď to funguje bezvadně , to tahací je jako noví a vracecí pružina je dost silná.
A když rupne tahací , tak je to v háji stejně tak jako s tim vracejícim.
A kdo řiká že to nejde promazat , tak to je pěkná kravina , WDčko proteklo zkrz lanko až dolu kde vyteklo na motor (rada jednoho člena tady na fóru)
Bartus píše:A proč tam dávat vůbec lanko, stačí kus silonového provázku a tahat za to jednou rukou. Lidi neberte už ty sračky
4 racek, vyhoď ještě přední kolo, jezdit se dá po zadním, pneumatiky jsou tež na hovno
Chybí mi tu ještě téma dokážu jezdit bez benzínu?
drpepa píše:Tak jsem sundal nádrž a jak vede to lanko do karbce tak je ukončeno olovem, jak v řidítku tak v karbulátoru, vůle se šteluje asi jen tím šroubem na bovdenu, nevím jak to mám udělat aby jsem zkrátil vůli, bez tojho aniž bych musel kupovat nové lanko. Prosím poraďte. Děkuji
drpepa píše:Tak jsem sundal nádrž a jak vede to lanko do karbce tak je ukončeno olovem, jak v řidítku tak v karbulátoru, vůle se šteluje asi jen tím šroubem na bovdenu, nevím jak to mám udělat aby jsem zkrátil vůli, bez tojho aniž bych musel kupovat nové lanko. Prosím poraďte. Děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků